Curvy Style: 9 workwear επιλογές για την πιο άνετη επιστροφή στο γραφείο

Sabine Camhi
Curvy Style: 9 workwear επιλογές για την πιο άνετη επιστροφή στο γραφείο

Θα δημιουργήσεις φέτος τα πιο στυλάτα office looks!

 

Η εργασία έχει από μόνη της αρκετές προκλήσεις. Και η εύρεση ρούχων εργασίας που να ταιριάζουν στο σωματότυπό σου δεν πρέπει να είναι μια από αυτές. Είναι φυσικό, ωστόσο, η επιλογή των κατάλληλων outfits, μετά από μήνες που έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε από το σπίτι μέσα στην άνεση που προσφέρουν τα loungewear, να αποτελέσει για πολλές ένα δύσκολο task. Αυτή η επιλογή είναι ακόμη πιο δύσκολη όταν έχεις περάσεις τους περασμένους τρεις μήνες φορώντας σαγιονάρες και κοντά σορτσάκια.

12 fashion items που χρειάζεσαι για τη μεταβατική σου γκαρνταρόμπα

Έτσι, λοιπόν, τώρα που θα επιστρέψεις στο γραφείο μετά από τις καλοκαιρινές, ανέμελες διακοπές σου, ίσως συνειδητοποιείς ότι η work-friendly γκαρνταρόμπα σου θέλει μια ανανέωση με όλα τα απαραίτητα του φθινοπώρου.



Τι γίνεται μόλις μπει η πρώτη μέρα του φθινοπώρου;

Το κλειδί είναι να επιλέξεις ρούχα που προσφέρουν ελευθερία κινήσεων και άνεση. Το office look έχει χαλαρώσει πια, με άνετες και πιο relaxed γραμμές. Οπότε, απόφυγε τα μη κολακευτικά ελαστικά υφάσματα και τα στενά πουκάμισα. Με την αύξηση των επιλογών ρούχων, δεν είναι εντελώς αδύνατο να βρεις ένα τέλειο work outfit που είναι εξίσου χαριτωμένο και πρακτικό.

Από μπλέιζερ μέχρι πουκάμισα και άνετα επαγγελματικά φορέματα, αυτές οι επιλογές εννέα ρούχων εργασίας είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεσαι για να προσθέσεις πινελιές θηλυκότητας και άποψης στα φθινοπωρινά office looks σου.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να κάνεις την προσαρμογή σου πιο εύκολη.