Clogs: Επένδυσε σε αυτό το παπούτσι για τις πιο in εμφανίσεις φέτος

Sabine Camhi
Clogs: Επένδυσε σε αυτό το παπούτσι για τις πιο in εμφανίσεις φέτος

Δες πώς θα φορέσεις φέτος το πιο trendy παπούτσι.

Είτε είσαι η πιο μεγάλη fan των clogs, είτε τα θεωρείς τα πιο άσχημα παπούτσια ever, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα τα βλέπεις παντού φέτος. Ανεξάρτητα λοιπόν από τα αρνητικά αισθήματά σου γι΄ αυτό το παπούτσι, ήρθε η ώρα να το δεις με άλλη ματιά. Τα clogs φέτος έγιναν must-have και πήραν την υπογραφή κορυφαίων οίκων.

I Love Sandals, I Love Clogs Brand: Η νέα υπέροχη συλλογή


https://www.instagram.com/p/COcqnYSH_mQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θα το τολμήσεις επιτέλους;

Για να σε πείσουμε, ρίξε μια ματιά στις πασαρέλες για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 και θα βρεις σίγουρα ένα ή και δύο clogs όποια συλλογή και αν αποφασίσεις να κοιτάξεις. Αρχικά, ο οίκος Tory Burch παρουσίασε ένα Mary Jane clog με λεπτομέρεια από δέρμα φιδιού. Ο Victor Glemaud παρουσίασε την πιο cozy γούνινη version. Αν πάλι είσαι λίγο τολμηρή, δοκίμασε τα clogs με τακούνι του brand Rachel Comey.


https://www.instagram.com/p/CSyjkWZjFfu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Tα πιο in fashion κορίτσια του Instagram ψήφισαν θετικά

Το γεγονός πως αυτό το παπούτσι επέστρεψε στην μόδα οφείλετε εν μέρη στα άνετα και κομψά χαρακτηριστικά του. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όλοι συνηθίσαμε να φοράμε άνετα παπούτσια που μπαίνουν και βγαίνουν πολύ εύκολα, και τα clogs ήταν ακριβώς αυτό που ψάχναμε. Μπορείς να τα φορέσεις οπουδήποτε – είναι casual, cool και κομψά ταυτόχρονα.



Αν σταμάτησες επιτέλους να το κοιτάς επιφυλακτικά, συνέχισε παρακάτω για να δεις οκτώ τρόπους που μπορείς να φορέσεις αυτό το ρετρό στυλ παπουτσιού φέτος το φθινόπωρο.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @daily_sleeper