8 άνετα και κολακευτικά παντελόνια που δεν θα βγάλεις από πάνω σου αυτή την σεζόν

Sabine Camhi
8 άνετα και κολακευτικά παντελόνια που δεν θα βγάλεις από πάνω σου αυτή την σεζόν

Το παντελόνι που θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο του 2021!

Το παντελόνι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του φθινοπωρινού στυλ και ένα από τα πιο ευέλικτα items.

Παρόλο που λατρεύω τα jeans και τα φοράω συνέχεια, ιδικά το φθινόπωρο και το χειμώνα, η αλήθεια είναι πως δεν είναι και τα πιο άνετα παντελόνια που έχω φορέσει.



Η νέα γενιά στα comfy παντελόνια

Ως αποτέλεσμα της πανδημίας, πολλά νέα στυλ παντελονιών βγήκαν στην αγορά, και πιο συγκεκριμένα comfy παντελόνια, παντελόνια δηλαδή σε άνετες σιλουέτες και υφάσματα. Αυτά τα παντελόνια ωστόσο, δεν θυσιάζουν την άνεση για το στυλ. Στόχος μας είναι να επενδύσουμε σε περισσότερα παντελόνια, που δεν είναι μόνο ευκολοφόρετα και άνετα, αλλά και κομψά.

10 ψηλόμεσα παντελόνια που θα αναβαθμίσουν τις all day εμφανίσεις σου


https://www.instagram.com/p/CF9s-6-Aqr6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα φαρδιά άνετα παντελόνια, είναι ιδανικά για κάθε περίσταση και φυσικά για κάθε σωματότυπο. Είτε ψάχνεις κάτι που μπορείς να φορέσεις στο σπίτι, σε ένα ραντεβού, ή ακόμα και στο γραφείο, η λίστα παρακάτω θα καλύψει όλες σου τις ανάγκες. Τέλειο;

Αυτά τα κομμάτια αποτελούν εναλλακτικές των loungewear παντελονιών, σε μια πιο αναβαθμισμένη μορφή. Είναι επίσης διαχρονικά, αφού βασίζονται σε κλασικές σιλουέτες. Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα παντελόνια που χρειάζεται η γκαρνταρόμπα σου αυτή τη σεζόν. Θα καλύψουν από την πιο κομψή μέχρι και την πιο σπορ πλευρά σου:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @_jessicaskye