Το ιδανικό ντύσιμο του φθινοπώρου: Πουλόβερ συνδυασμένο με φούστα

Sabine Camhi
Το ιδανικό ντύσιμο του φθινοπώρου: Πουλόβερ συνδυασμένο με φούστα

Το φορούν οι πιο κομψές γυναίκες τόσο στο γραφείο όσο και στη βραδινή τους έξοδο στην πόλη!

Το φθινόπωρο, το πιο συνηθισμένο είναι να φοράμε το πουλόβερ μας με ένα casual παντελόνι ή τζιν. Ωστόσο, αυτό το item δείχνει υπέροχο και με ρομαντικά ρούχα, όπως φορέματα ή αέρινες φούστες. Μάλιστα, σύμφωνα με τις style experts και τις fashionistas, φέτος το φθινόπωρο το ιδανικό σύνολο για κάθε περίσταση είναι ένα: το cozy πουλόβερ συνδυασμένο με μια ασορτί, midi φούστα. Είναι ένας συνδυασμός που βασίζεται στην αρχή της αντίθεσης, καθώς το πουλόβερ χαρακτηρίζεται από καθημερινό στυλ και άνεση, ενώ η φούστα δίνει μια ρομαντική διάθεση στο outfit και τονίζει τη θηλυκότητα.



Το πιο hot φθινοπωρινό look που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις

Η Rosie Huntington-Whiteley και η ηθοποιός Angelina Jolie είναι μόνο δύο celebs που εμφανίστηκαν με αυτόν τον ονειρεμένο συνδυασμό. Και οι δύο γυναίκες φόρεσαν γκρι oversized πουλόβερ και κρεμ midi σατέν φούστες, με την Jolie να επιλέγει κλασικά ψηλοτάκουνα παπούτσια και τη Huntington-Whitely να ολοκληρώνει το look της με γκρι δερμάτινες ψηλοτάκουνες μπότες.

Tall fashion: 10 midi φούστες για all day εμφανίσεις

Αν και εσύ βαρέθηκες να φοράς το πουλόβερ σου με το ψηλόμεσό σου τζιν, αυτός είναι ένας απίστευτα chic τρόπος ώστε να το αξιοποιήσεις. Η απλότητα είναι το κλειδί σε αυτό το σύνολο, γι' αυτό διάλεξε ένα πουλόβερ στην ίδια ή σε παρόμοια απόχρωση με τη φούστα σου. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ, θα μπορέσεις να φορέσεις αυτό το σύνολο στο σινεμά, στο γραφείο, ακόμα και στη βραδινή σου έξοδο.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις τις ενδιαφέρουσες εκδοχές των fashionistas για να πάρεις έμπνευση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφία: @gittabanko