Baby it’s cold outside: Το πιο fashionable κασκόλ της σεζόν θα ολοκληρώσει τις cozy εμφανίσεις σου

Sabine Camhi
Baby it’s cold outside: Το πιο fashionable κασκόλ της σεζόν θα ολοκληρώσει τις cozy εμφανίσεις σου

Υπέροχες ιδέες για χειμερινές εμφανίσεις με twist!

Ο Νοέμβρης έφτασε, το κρύο δυναμώνει. Οι fashion influencers έχουν ήδη αρχίσει να συμπληρώνουν τις φθινοπωρινές τους γκαρνταρόμπες με αξεσουάρ για απόλυτη προστασία από τον κρύο καιρό. Αυτά συμπεριλαμβάνουν τα κασκόλ, και πιο συγκεκριμένα το φαρδύ στυλ με κρόσσια που έχει γίνει hot trend για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021.



Μπορεί τα κασκόλ να είναι κάπως υποτιμημένα, στην πραγματικότητα, όμως, είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αξεσουάρ της γυναικείας χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας. Είναι απαραίτητα, όχι μόνο επειδή μας κρατάνε ζεστές τις πιο κρύες μέρες και νύχτες, αλλά επειδή μπορούν να μεταμορφώσουν ένα σύνολο και να του δώσουν έξτρα πόντους στυλ. Μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας και με διαφορετικούς τρόπους. Αν δεν ξέρεις πώς να το συνδυάσεις, θα σου δώσουμε παρακάτω τις πιο κομψές ιδέες για να το εντάξεις στο στυλ σου.

Πέντε stylish τρόποι για να δέσεις σήμερα το κασκόλ ή το φουλάρι σου

Πώς να το συνδυάσεις με τα σύνολά σου

Τις μέρες που δεν έχει τόσο κρύο, αλλά θες παρ’ όλα αυτά να προστατέψεις τον λαιμό σου, φόρεσε το κασκόλ σου πάνω από ένα denim jacket. Τύλιξέ το γύρω από τον λαιμό σου και άφησέ το να πέφτει χαλαρά. Τις ψυχρές ημέρες από την άλλη, φόρεσε το χρωματιστό κασκόλ πάνω από το παλτό και το τζιν παντελόνι σου. Θα σε προστατέψει από το κρύο αλλά θα δώσει και μία πινελιά χρώματος στο μονόχρωμο πανωφόρι σου. Επίσης, αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα κομψό σύνολο για το γραφείο, συνδύασε το κασκόλ σου με ένα μαύρο φόρεμα.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα σύνολα με κασκόλ που ξεχωρίσαμε στο Instagram για να αντλήσεις έμπνευση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @shepelevich