Τι να φορέσεις τις ζεστές μέρες του φθινοπώρου; Αυτά τα 10 σύνολα θα σου λύσουν την απορία

Sabine Camhi
Τι να φορέσεις τις ζεστές μέρες του φθινοπώρου; Αυτά τα 10 σύνολα θα σου λύσουν την απορία

Ούτε κρύο ούτε ζέστη: επίλεξε τα πλεκτά τιραντάκια, τα crop tops με mock neck και τα πουκάμισα!

Ο καιρός τις τελευταίες εβδομάδες έχει πολλές διακυμάνσεις. Μια μέρα βρέχει και έχει ψύχρα σαν τον Δεκέμβριο, και την άλλη βγαίνει ο ήλιος και νιώθουμε πως είναι άνοιξη. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να παραπονεθώ επειδή η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι αγαπημένοι μου μήνες και, μόλις βγει ο ήλιος το φθινόπωρο και τον χειμώνα, κάνω πάρτι. Ωστόσο, παρά τα πλεονεκτήματα, αυτές οι αλλαγές στη θερμοκρασία δημιουργούν ενός είδους στυλιστική σύγχυση. Όλες έχουμε βαρεθεί να καθόμαστε μπροστά στην γκαρνταρόμπα μας κάθε πρωί και να κοιτάμε τα ρούχα μας χωρίς να ξέρουμε ποιο είναι το κατάλληλο ντύσιμο για τη συγκεκριμένη μέρα.



Τζάκετ ή όχι τζάκετ; Μακρυμάνικη ή κοντομάνικη μπλούζα; Φούστα, φόρεμα ή παντελόνι;

Αυτές είναι μόνο λίγες από τις ερωτήσεις που κάνουμε στον εαυτό μας κάθε πρωί πριν την δουλειά. Ευτυχώς όμως, υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί που μπορούν να μας γλιτώσουν από διάφορα στυλιστικά λάθη. Καταρχάς, το βασικό πράγμα που πρέπει να θυμάσαι όταν ντύνεσαι τις ζεστές μέρες του φθινοπώρου είναι το layering. Υφάσματα και στυλ που μας δίνουν αυτό το φθινοπωρινό cozy feeling – τα πλεκτά, τα ζιβάγκο, τα μπλέιζερ – όλα έχουν εναλλακτικές που προσφέρουν μία ενδιάμεση κατάσταση.

12 fashion items που χρειάζεσαι για τη μεταβατική σου γκαρνταρόμπα

Γι’ αυτές λοιπόν τις μέρες με υψηλή θερμοκρασία, επίλεξε τα πλεκτά τιραντάκια και τα crop tops με mock neck. Το χαρακτηριστικό στοιχείο του mock neck είναι ο λαιμός του, που ακροβατεί μεταξύ της ψηλής λαιμόκοψης του ζιβάγκο και της χαμηλής και στρογγυλεμένης του crew neck. Επίλεξε φορέματα και φούστες που φαίνονται εξίσου ωραία με και χωρίς καλσόν.



Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις 10 σύνολα που μπορείς και εσύ να αντιγράψεις τις ζεστές μέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @sabinasocol