Aυτά είναι τα πανωφόρια που φορέθηκαν στις πιο stylish ταινίες και σειρές του 2021

Sabine Camhi
Aυτά είναι τα πανωφόρια που φορέθηκαν στις πιο stylish ταινίες και σειρές του 2021

Δες τον εαυτό σου μέσα σε αυτά τα πανωφόρια και άντλησε έμπνευση από τις γκαρνταρόμπες των πιο κομψών γυναικών στην οθόνη!

Το style inspiration που αντλούμε από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες στην οθόνη είναι απεριόριστο και άμεσα διαθέσιμο παγκοσμίως σε όλους τους λάτρεις της μόδας ανεξαρτήτως της ζώνης ώρας.

Είτε προτιμάς μια κλασική καμπαρντίνα, όπως αυτή που φόρεσε η Jordan Alexander στο reboot του Gossip Girl το 2021, είτε ένα πιο εντυπωσιακό γούνινο look όπως αυτό που φόρεσε η Lady Gaga στην ταινία της House of Gucci, οι πιο δημοφιλείς προσωπικότητες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης φέτος δεν απογοήτευσαν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Χρώμα, ύφασμα, κουμπιά, μήκος μανικιών: Είναι οι λεπτομέρειες, τα μικρά πράγματα που δημιουργούν αυτούς τους χαρακτήρες.

Συνέχισε παρακάτω για να αντλήσεις έμπνευση από τους χαρακτήρες που έφεραν το fashion A-game τους στις οθόνες μας φέτος.

Julien Calloway, Gossip Girl Reboot

Η Julien Calloway, την οποία υποδύεται η Jordan Alexander, δεν αποτυγχάνει ποτέ να φέρει την δική της στυλιστική πινελιά σε κάθε της εμφάνιση στο αγαπημένο μας Gossip Girl Reboot του 2021. Είτε φορέσει ένα δερμάτινο τζάκετ πάνω από ένα εφαρμοστό φόρεμα είτε συνδυάσει μια καμπαρντίνα με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, η Calloway αποτελεί την επιτομή της μόδας της γενιάς των social media, της Gen Ζ δηλαδή.

gossip_girl_stil_prwtagwnistwn.jpg

Το Gossip Girl επέστρεψε: Όσα έγιναν στο πρώτο επεισόδιο και το στυλ των πρωταγωνιστών



Mabel Mora, Only Murders in the Building

Θέλεις να φωτίσεις τα χειμωνιάτικα σου σύνολα; Πάρε έμπνευση από την Selena Gomez στην hit Hulu σειρά, Only Murders in the Building. Η Gomez, η οποία υποδύεται την Mabel Mora, φοράει συχνά ένα πορτοκαλί παλτό πάνω από ένα άνετο πουλόβερ.



Nomi, No Time To Die

Ως 007, η Nomi, την οποία υποδύεται η Lashana Lynch στη ταινία του James Bond, No Time To Die, έχει μια γκαρνταρόμπα που επιτρέπει απόλυτη ελευθερία κινήσεων, αλλά ποτέ δεν θυσιάζει το στυλ. Η Nomi φοράει μια σειρά από stylish tailored κοστούμια και μπλέιζερ με ζώνη στην ταινία.



Patrizia Reggiani, House of Gucci

Το House of Gucci που μόλις κυκλοφόρησε είναι ίσως η πιο fashion-forward ταινία της χρονιάς. Η Lady Gaga, η οποία υποδύεται την Patrizia Reggiani, έχει φωτογραφηθεί με πολλά κλασικά κομμάτια και παλτό με εντυπωσιακά σχέδια και είναι η ιδανική έμπνευση για όσες δεν φοβούνται να αντιμετωπίσουν τις τσουχτερές θερμοκρασίες με τολμηρό στυλ.



Linda Radlett, The Pursuit of Love

Στο ρόλο της ως Linda Radlett στη μίνι σειρά του Amazon Prime Video, The Pursuit of Love, η Lily James έχει μια νεανική και ρομαντική γκαρνταρόμπα. Από μπλούζες με λεπτομέρειες από δαντέλα, μέχρι tailored μπλέιζερ ιδανικά για ιππασία, η γκαρνταρόμπα της Radlett είναι η ιδανική έμπνευση για όσες θέλουν να έχουν μια θηλυκή και απλή εμφάνιση κατά την διάρκεια του χειμώνα.



Felicity Jones, The Last Letter From Your Lover

Ακριβώς όπως ο χαρακτήρας της Ellie Haworth, η Felicity Jones κρατάει ένα απλό και smart look στην ταινία της στο Netflix, The Last Letter From Your Lover. Από πουκάμισα συνδυασμένα με μπερέ, μέχρι minimal καμπαρντίνες για μια βροχερή μέρα στο Λονδίνο, η απλή γκαρνταρόμπα της Jones είναι ιδανική για όσες θέλουν να ενσαρκώσουν το αβίαστο cool-girl look τους πιο κρύους μήνες του χρόνου.



Carrie Bradshaw, And Just Like That...

Η Sarah Jessica Parker, η οποία επιστρέφει ως Carrie Bradshaw στο επερχόμενο reboot And Just Like That…, δεν αποτυγχάνει ποτέ να φέρει χρώμα στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Αν θέλεις όλα τα μάτια σου να στραφούν πάνω σου όσο περπατάς στην πόλη, άντλησε έμπνευση αυτόν τον χειμώνα από την Bradshaw και την εμβληματική της γκαρνταρόμπα με παιχνιδιάρικα χρώματα και υφές.



Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις τις φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @houseofgucci

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

And Just Like That…. H Carrie Bradshaw και τα σύνολά της μας έφτιαξαν τη χρονιά

H Lady Gaga αλλάζει σύνολα στις πρεμιέρες της ταινίας House of Gucci & εμείς ψηφίζουμε το καλύτερο