Το Gossip Girl επέστρεψε: Όσα έγιναν στο πρώτο επεισόδιο και το στυλ των πρωταγωνιστών

Sabine Camhi
Το Gossip Girl επέστρεψε: Όσα έγιναν στο πρώτο επεισόδιο και το στυλ των πρωταγωνιστών

Η στιγμή που όλες περιμέναμε έφτασε!

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την εμβληματική βόλτα της Serena van der Woodsen στο Grand Central, το HBO Max προσκαλεί τους θεατές να επιστρέψουν ξανά στον κόσμο του Gossip Girl . Αυτή τη φορά ωστόσο, τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά.

7 αναδυόμενα brands που θα εμφανιστούν στο Gossip Girl reboot & θα τα φορούν όλα τα κορίτσια

Αρχικά, δε μιλάμε για το Metro North αλλά για το μετρό της Νέας Υόρκης. Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν είναι μια εντυπωσιακή νεαρή αλλά μια δασκάλα (την υποδύεται η Tavi Gevinson) που βρίσκεται σε απόγνωση. Ως εκπαιδευτικός στο μεικτό σχολείο Constance Billard, η Kate Keller λαχταρά τις παλιές καλές ημέρες που οι μαθητές σέβονταν τους καθηγητές τους και τηρούσαν τους κανόνες. Με άλλα λόγια, τις ημέρες του Gossip Girl.


https://www.instagram.com/p/CRDpGtSnlqc

Έτσι, λόγω της ανάγκης για κοινωνικό δίκαιο και τάξη, το Gossip Girl αναγεννάται. Αυτή τη φορά όμως, αντί να δημοσιεύουν μυστικά μέσω ενός παλιού σχολικού blog, οι εκπαιδευτικοί επιλέγουν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στο Instagram. Αρχικά προσπαθούν να αναβιώσουν το Gossip Girl μέσω του Twitter, αλλά αμέσως συνειδητοποιούν ότι δεν βρίσκονται στο 2012, οπότε στρέφονται σε μια πιο ισχυρή πλατφόρμα.

Και ποιος είναι ο καλύτερος στόχος; Μα φυσικά η πιο δημοφιλής κλίκα στο σχολείο: η Julien (Jordan Alexander), το αγόρι της Obie (Eli Brown), ο Max (Thomas Doherty), η Audrey (Emily Alyn Lind) και το αγόρι της ο Aki (Evan Mock) αλλά και η Luna (Zión Moreno). Στην πρεμιέρα εμφανίστηκε επίσης η ετεροθαλής αδελφή της Julien, η Zoya (Whitney Peak).



Aκόμη και με τους περιορισμούς της στολής του σχολείου Constance Billard, οι μαθητές καταφέρνουν να αναδείξουν το προσωπικό τους στυλ με συλλογές από It τσάντες, παπούτσια, και γραβάτες.

Αλήθεια, γνώριζες πως κάθε επεισόδιο στο Gossip Girl έχει κατά μέσο όρο 200 σύνολα;

gossip_girl_stil_prwtagwnistwn1.jpg

Ο στυλίστας της σειράς, Eric Daman, δήλωσε πως το GG revival θα ενσωματώσει τις μεγαλύτερες τάσεις του σήμερα, επηρεασμένες σε μεγάλο βαθμό από τα κοινωνικά μέσα, όπως τα σχολικά μπουφάν, τα biker shorts και πιο προσιτά κομμάτια.



Στην παρακάτω gallery θα μάθεις ποιο είναι το στυλ των πρωταγωνιστών της σειράς. Είμαστε σίγουρες πως θα βρεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο προσωπικό σου στυλ. Όπως φαίνεται το shopping θα είναι ατελείωτο τους επόμενους μήνες…