On the hoop: Η πιο sexy τάση φέτος στα κοσμήματα έχει να κάνει με τους «κρίκους»

Διονυσία Καλαποθαράκου
On the hoop: Η πιο sexy τάση φέτος στα κοσμήματα έχει να κάνει με τους «κρίκους»

Ένα καλοκαιρινό αξεσουάρ έχει τώρα αναβαθμιστεί σε must have για αυτήν την εποχή.

Οι κρίκοι αποτελούν ξεκάθαρο trend για τη φετινή σεζόν και μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, στο γραφείο μέχρι και το Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς. Όλα καθορίζονται από το στυλ που θες να πετύχεις και την περίσταση. Αυτό, δε, έχεις και τη δυνατότητα της επιλογής ανάμεσα σε πολλούς και διαφορετικούς κρίκους ώστε να τους ταιριάξεις με το outfit της επιλογής σου και την εκάστοτε περίσταση, τότε δημιουργείς μοναδικά σύνολα με custom jewelry αποτύπωμα.

Πού θα τους βρω;

Η νέα κολεξιόν της Galleria Armadoro κατέφθασε και είναι εδώ, λοιπόν, για να δώσει στην κάθε στιλιστική σου επιλογή, μια παραπάνω λάμψη και χαρακτήρα τώρα τις ημέρες των εορτών. Οι κρίκοι του αγαπημένου, ελληνικού brand «έρχονται» σε διαφορετικά μεγέθη, άλλοι πιο μικροί άλλοι μεσαίοι και άλλοι μεγάλοι για να μπορούν να φορεθούν στην καθημερινότητα αλλά και σε μια ξεχωριστή περίσταση, όπως είναι τα Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Είναι σχεδιασμένοι έτσι, ώστε να είναι ελαφριοί και να μην κουράζουν και φυσικά έχουν το χαρακτηριστικό Galleria Armadoro seamless κούμπωμα, που έχει αγαπηθεί πολύ. Το σωληνοειδές τους σχήμα τους καθιστά ιδανικούς για καθημερινή χρήση καθότι δεν κουράζουν καθόλου.


https://www.instagram.com/p/CXgCJLLofkB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

fardia pantelonia


Η νέα συλλογή με κρίκους από την Galleria Armadoro περιλαμβάνει εφτά νέα σχέδια: τους Cindy, τους Naomi, τους Layla, τους Xenia, τους Frida, τους Abbie και τους Gaga. Έχουν ποικιλία στα μεγέθη που κυμαίνονται από 2 cm μέχρι 5cm. Και τα εφτά σχέδια είναι διαθέσιμα σε χρυσό και ασήμι, ώστε να ταιριάζουν τέλεια με κάθε σου στιλιστική επιλογή.
Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα των κρίκων αυτών είναι πως όλοι οι κρίκοι είναι υποαλλεργικοί και απόλυτα ασφαλείς να φορεθούν όλη μέρα ακόμα και από τα πιο ευαίσθητα αυτιά, χωρίς να προκαλέσουν κάποιο τραυματισμό ή μόλυνση.

Οδηγός Αγοράς: Δέκα φαρδιά παντελόνια για να είσαι άνετη τα Χριστούγεννα

Δώσε ένα boho, αντισυμβατικό vibe στα Xmas looks σου και τράβηξε όλη την προσοχή στο πρόσωπό σου υιοθετώντας το πιο hot jewelry trend της σεζόν! Το αξίζεις!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

And Just Like That... Το reboot δε θύμιζε καθόλου Sex and the City αλλά όχι με την καλή έννοια

And Just Like That…. H Carrie Bradshaw και τα σύνολά της μας έφτιαξαν τη χρονιά

Ντύσιμο για Χριστουγεννιάτικα πάρτι: 10 statement σακάκια αν δεν σου αρέσουν τα φορέματα