Αυτό είναι το κλειδί για να δημιουργήσεις το πιο μοδάτο going-out outfit

Sabine Camhi
Αυτό είναι το κλειδί για να δημιουργήσεις το πιο μοδάτο going-out outfit

Ζεστά και άνετα σύνολα που δεν θα αφαιρέσουν πόντους κομψότητας από την εμφάνισή σου!

Έφτασε εκείνη η εποχή του χρόνου που η θερμοκρασία πέφτει. Τις μέρες που κάνει πολύ κρύο φοράμε πολλές στρώσεις ρούχων, συμπεριλαμβανόμενων και των πιο ζεστών μας πλεκτών. Πώς μπορείς όμως να ντυθείς κομψά τα βράδια του χειμώνα χωρίς να παγώσεις; Αυτό παραμένει ένα μεγάλο ερώτημα για πολλές γυναίκες, ειδικά κατά την περίοδο των γιορτών που θέλουμε να είμαστε κομψές και να νιώθουμε άνετα, συγχρόνως.



Πώς να ντυθείς κομψά και καθόλου βαρετά τις τελευταίες κρύες νύχτες του 2021

Ευτυχώς, αυτήν τη σεζόν, οι σχεδιαστές παρουσίασαν αρκετές επιλογές για το πώς μπορούμε να παραμείνουμε ζεστές χωρίς να αφαιρέσουμε πόντους κομψότητας από τις εμφανίσεις μας. Τα σακάκια με παγιέτες, τα tailored παλτό, ακόμα και τα πολυτελή puffer jackets είναι όλα εξαιρετικές επιλογές. Για αρχή, βοηθάει να εξετάσεις όλους τους τρόπους που μπορείς να κάνεις το σωστό layering επιστρατεύοντας τα κατάλληλα υφάσματα και αξεσουάρ. Αυτοί μπορεί να περιλαμβάνουν κομμάτια όπως μια ολόσωμη φόρμα, ένα πουλόβερ, ένα κοστούμι ή ένα δερμάτινο παντελόνι.

xristoygenniatika_poylover-n88.jpg

Victoria - David Beckham: Φόρεσαν τα πιο χαριτωμένα Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ (+8 για σένα)

Όταν επιλέξεις φορέματα με τιράντες ή mini φούστες που εκθέτουν τα πόδια σου, τα μακριά μανίκια, τα έξτρα layers και τα καλσόν θα είναι οι καλύτεροί σου φίλοι. Δοκίμασε να συνδυάσεις - ένα party dress με ένα δερμάτινο puffer ή ένα σακάκι – ή να ολοκληρώσεις ένα casual σύνολο με μια μπότα σε metallic απόχρωση ή με ένα printed τζάκετ. Τα statement πανωφόρια είναι το κλειδί.


https://www.instagram.com/p/CWONcHsINOO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είτε, λοιπόν, πρόκειται για μια βραδινή έξοδο στην πόλη, για ένα πρώτο ραντεβού είτε για ένα house party, συνέχισε παρακάτω για να βρεις μερικές ιδέες για τέλεια looks για το κρύο.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @thora_valdimars

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οδηγός Αγοράς: 10 sexy mini φορέματα για τις εξόδους των εορτών

Έξι ταινίες με κομψά κοστούμια που φέρουν την υπογραφή διάσημων fashion designers