Victoria - David Beckham: Φόρεσαν τα πιο χαριτωμένα Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ (+8 για σένα)

Sabine Camhi
Victoria - David Beckham: Φόρεσαν τα πιο χαριτωμένα Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ (+8 για σένα)

Το πουλόβερ του David Beckham με θέμα τις «Spice Girls» θα σε κάνει να βγάλεις τα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ από την ντουλάπα σου το συντομότερο δυνατό!

 

Η σεζόν με τα Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ έχει φτάσει και είμαστε πολύ ενθουσιασμένες! Σίγουρα μας αρέσει πολύ να ψωνίζουμε γιορτινά, ακόμα και κιτς πλεκτά (ειδικά όταν τα χαρίζουμε σε αγαπημένα πρόσωπα), αλλά ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο να δούμε τους celebrities να φοράνε αυτό το γιορτινό wardrobe staple. Η Victoria και ο David Beckham αποθέωσαν το χριστουγεννιάτικο look με τα δύο πιο χαριτωμένα πουλόβερ.

Ο David Beckham είναι ο πιο περήφανος σύζυγος

Η Victoria και ο David μοιράστηκαν ξεχωριστά την προηγούμενη εβδομάδα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μερικές φωτογραφίες στις οποίες φοράνε τα Χριστουγεννιάτικα sweaters τους.

Από αριστερά, μπορείς να δεις την VB να ποζάρει με την κλασική πόζα των «Πικάντικων κοριτσιών» - κάνοντας το σήμα της ειρήνης. Δίπλα της, ο David ποζάρει ναζιάρικα με ένα άλλο πλεκτό που αναγράφει το Logo Spiceworld, παραπέμποντας στο μουσικό συγκρότημα των ’90s και των early zeros, Spice Girls, μέλος του οποίου ήταν και η σύζυγός του.


https://www.instagram.com/p/CXYyI0NI5sT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ορίστε, αυτό είναι ένα χριστουγεννιάτικο πουλόβερ κύριε Beckham. Φιλιά @DavidBeckham!», ήταν το σχόλιο της Victoria Beckham, ενώ ο σύζυγός της έγραψε στην δικιά του ανάρτηση «Ναι ναι, είμαι φαν της Victoria Beckham και των Spice Girls. Tα χριστουγεννιάτικα πουλοβεράκια έφτασαν!».

xrysoforema.jpg

Οδηγός Αγοράς: 10 χρυσά items για λαμπερά looks στις γιορτές

Όπως ήταν φυσικό, το διαδίκτυο λάτρεψε αυτό το fashion moment του ζευγαριού, με celebrities (συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των Spice Girls) να γράφουν σχόλια κάτω από την φωτογραφία.

«Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο πουλόβερ ever» γράφει η Emma Bunton (AKA Baby Spice), ενώ η Mel C (Sporty Spice) απλά προσθέτει το «κλέω από χαρά» emoji.



Με αφορμή λοιπόν αυτήν την ανάρτηση, ψάξαμε στα e-shops των αγαπημένων μας brands και συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας Χριστουγεννιάτικο πουλόβερ. Θα τα βρεις στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @davidbeckham

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στολισμοί, γλυκά και ugly sweaters! Τα φετινά Χριστούγεννα θέλουμε να τα ζήσουμε με μία υπερβολή

Παιδιά και ρεβεγιόν: Τα outfits των φετινών Χριστουγέννων που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις τους

Tα πιο κομψά party looks της σεζόν έχουν θηλυκό design και εντυπωσιακά σχέδια