8 τρόποι που μπορείς να φορέσεις τη mini φούστα για να είσαι super stylish και το 2022!

Sabine Camhi
8 τρόποι που μπορείς να φορέσεις τη mini φούστα για να είσαι super stylish και το 2022!

Όμορφα χειμωνιάτικα σύνολα που θα σε εμπνεύσουν να τη φορέσεις, σήμερα κι όλας!

Η mini φούστα είναι ένα staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας. Ήταν το κομμάτι κάθε It girl της δεκαετίας του '90 (πχ της Naomi Campbell) και επανήλθε στο προσκήνιο, πιο mini από ποτέ, χάρη σε σχεδιαστές όπως η Mui Miu και ο Valentino, οι οποίοι την συμπεριέλαβαν στις συλλογές τους για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022.



Πώς μπορεί να φορεθεί

Αυτό είναι ένα κλασικό κομμάτι που μπορείς να συνδυάσεις με σχεδόν οτιδήποτε, αλλά συνήθως φοριέται κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Μόλις ο καιρός κρυώσει και τα μεγάλα χειμωνιάτικα παλτό και οι μπότες βγουν από την αποθήκη μας, η mini φούστα αφήνεται ανέγγιχτη μέχρι να ανέβουν και πάλι οι θερμοκρασίες.

tsimtsili1.jpg

Copy the look: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε την πιο girly φούστα της σεζόν



Μην βιαστείς όμως να βάλεις τόσο γρήγορα την mini φούστα στην αποθήκη σου! Μια mini φούστα μπορεί να φορεθεί και τον χειμώνα του 2022 – συνδύασέ την με τις αγαπημένες σου χειμερινές μπότες, μια μακριά καμπαρντίνα, καλσόν και ένα κασκόλ για εκείνες τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα. Μια άλλη εναλλακτική είναι να φορέσεις αυτό το item κάτω από ένα oversized πουκάμισο και ένα πουλόβερ. Ολοκλήρωσε στην συνέχεια την εμφάνισή σου με ένα ζευγάρι Mary Janes για να δημιουργήσεις ένα σοφιστικέ look «μαθήτριας».

Χρειάζεσαι περισσότερη έμπνευση; Συγκεντρώσαμε στην gallery παρακάτω τις αγαπημένες μας εμφανίσεις με αυτό το staple. Αντέγραψε τα για να ξεκινήσεις την νέα χρονιά με στυλ!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @xeniaadonts

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tall fashion: 10 midi φούστες για all day εμφανίσεις

Το ιδανικό ντύσιμο του φθινοπώρου: Πουλόβερ συνδυασμένο με φούστα