Fashion Hack: Τι να κάνεις όταν σε στενεύει το παντελόνι στη μέση

Νατάσσα Σχοινά
Fashion Hack: Τι να κάνεις όταν σε στενεύει το παντελόνι στη μέση

Το TikTok βρήκε τη λύση σε άλλο ένα καθημερινό πρόβλημα.

Ας πάρουμε ένα υποθετικό σενάριο. Ας πούμε ότι έχεις αγοράσει ένα καινούργιο παντελόνι. Εκπτώσεις έχει για ακόμα μερικές μέρες, οπότε δε φαντάζει και τόσο παράλογο. Φέρνεις, λοιπόν, περιχαρής την τσάντα σου στο σπίτι και ξαφνικά, εκεί που πας να φορέσεις το νέο σου απόκτημα, συνειδητοποιείς ότι νιώθεις ένα στένεμα στη μέση. Στα πόδια, ωστόσο, είναι ιδανικό, οπότε δεν έχει νόημα να πας και να το αντικαταστήσεις με ένα νούμερο μεγαλύτερο.

Βέβαια, δεν είναι απαραίτητα ότι αυτό είναι κάτι που θα συμβεί μόνο σε ένα καινούργιο παντελόνι. Κάλλιστα, όταν έχεις καιρό να φορέσεις ένα ρούχο, μπορεί το νούμερό του να μην είναι πια ακριβώς για τα τωρινά δεδομένα.

wynona ryder bummer GIF

Το hack του TikTok για να μη σε στενεύει πια το παντελόνι στη μέση

Για να μην τρέχεις, λοιπόν, να αγοράζεις άλλα παντελόνια, τι θα έλεγες να δοκιμάσεις ένα κόλπο που θα σου επιτρέψει να συνεχίσεις να φοράς το αγαπημένο σου παντελόνι και σχεδόν ανέξοδα;

Το TikTok, που αποτελεί μία go-to επιλογή τα τελευταία χρόνια σε κάθε τομέα της καθημερινότητας, ήρθε να φέρει τη δική του λύση σε ένα αρκετά συχνό πρόβλημα και, μάλιστα, πανεύκολα! Τι χρειάζεσαι; Το παντελόνι σου και ένα λαστιχάκι.

Αντί να κουμπώσεις το κουμπί του παντελονιού, το βίντεο προτείνει να πάρεις ένα λαστιχάκι και να ενώσεις αυτό το κουμπί με την υποδοχή του, ώστε να έχει ελαστικότητα στις όποιες κινήσεις που θα κάνεις. Όπως θα δεις και οπτικά στο παρακάτω βίντεο, η διαδικασία παίρνει μόλις μερικά δευτερόλεπτα και έπειτα είσαι έτοιμη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Fashion Hack: Πώς να μην τσαλακώνεται το σατέν φόρεμά σου όταν κάθεσαι

Πώς να επιλέξεις το ιδανικό στράπλες σουτιέν ανεξάρτητα από το μέγεθός σου (+8 για εσένα)

How To: Πώς θα κάνεις την off-the-shoulder μπλούζα σου να μείνει στη θέση της