Straight denim: Το αγαπημένο ίσιο τζιν παντελόνι και οι 4 πιο updated τρόποι να το φορέσεις τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Straight denim: Το αγαπημένο ίσιο τζιν παντελόνι και οι 4 πιο updated τρόποι να το φορέσεις τώρα
Photo: Imax Tree

Αν βαρέθηκες το ίσιο τζιν παντελόνι σου, μην αλλάξεις shape. Άλλαξε styling!

Είναι δύσκολο να θυμηθούμε πότε ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τα straight τζιν παντελόνια να κάνουν την εμφάνιση τους στην ντουλάπα μας.

Μιλάμε για αυτή ακριβώς την γραμμή που κολακεύει κάθε σωματότυπο και βρίσκεται διαχρονικά στα πιο αγαπημένα μας shapes, αφού ακροβατεί ανάμεσα στα skinny jeans και τα wide leg denims, που ακολούθησαν τα mum fitted.

Δεν είναι ούτε πολύ στενά και εφαρμοστά, αλλά ούτε και buggy, προσδίδοντας όγκους σε περιοχές που δεν θέλουμε (aka στην περιφέρεια και τα πόδια), εξασφαλίζοντας μας την τέλεια εφαρμογή. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει ένα ίσιο τζιν στην ντουλάπα της. Και δικαιολογημένα, αφού με ελάχιστο κόπο μπορείς να δημιουργήσεις ένα ιδανικό σύνολο για κάθε περίσταση, είτε είναι πρωί είτε βράδυ.

Όσο, όμως, και αν αγαπάμε ένα item, και ειδικά ένα denim item, υπάρχουν μέρες που χρειαζόμαστε ένα παραπάνω inspiration και κάποιες νέες ιδέες και προτάσεις, προκειμένου να ανανεώσουμε το στυλ μας.

Και καθώς μπαίνει η άνοιξη οι αγαπημένες μας influencers μας δείχνουν τους πιο stylish συνδυασμούς για το straight τζιν παντελόνι μας.

1. Επένδυσε στην μονοχρωμία

Εάν θέλετε ένα γρήγορο, εύκολο και chic outfit με τζιν τότε επιλέξτε όλα τα βασικά κομμάτια του outfit σε ένα και μοναδικό χρώμα, κατά προτίμηση από την basic παλέτα. Μαύρο, μπεζ και λευκό είναι οι ιδανικές προτάσεις.


https://www.instagram.com/p/CZXaH-aqLMX

2. Συνδύασε το με staples

Ένα κλασικό blazer, ένα γαλάζιο πουκάμισο, μια μαρινιέρα, ένα ζευγάρι ενημερωμένα sneakers και μια μεγάλη shopper bag είναι μόνο μερικά από τα staples που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αναδείξεις ένα τζιν σε ίσια γραμμή.

3. Κάνε ενδιαφέρον accessorizing

Όσο απλή και αν είναι η βάση σε ένα σύνολο, τα αξεσουάρ μπορούν πάντα να το απογειώσουν. Ειδικά φέτος, που οι ιδιαίτερες τσάντες είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της σεζόν, δεν θα δυσκολευτείς να κάνεις το look σου πιο ενδιαφέρον με μια fashion forward mini bag σε έντονο χρώμα.

4. Give it a shake

Αν είσαι της υπερβολής και αγαπάς το χρώμα, τότε κάνε αυτό που ξέρεις καλά: επέλεξε ένα εφαρμοστό top σε neon απόχρωση ή vivid floral print. Φόρεσε μια κλασική μαύρη ή καφέ ζώνη και ανανέωσε το ίσιο blue denim σου.


https://www.instagram.com/p/CVNUXhdtPJS

Διαβάστε επίσης:

Louis Vuitton Fall 2022: Μια συλλογή που έφερε την έμπνευση και την ελευθερία της Gen Z στο catwalk

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε την φούστα-πρωταγωνιστή της φετινής άνοιξης

12 outfits που ανταποκρίνονται έξοχα στις ανάγκες αυτών των ημερών