Η Βίκυ Καγιά απογείωσε την μονοχρωμία με ένα casual chic σύνολο με ιδιαίτερες λεπτομέρειες

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Βίκυ Καγιά απογείωσε την μονοχρωμία με ένα casual chic σύνολο με ιδιαίτερες λεπτομέρειες
Photo: Instagram/@vickykaya_

Η Βίκυ Καγιά μας έδωσε το απόλυτο inspo για το look του Σαββατοκύριακου.

Τα χρώματα και τα έντονα patterns είναι το χαρακτηριστικό της άνοιξης και δικό μας αγαπημένο. Μας φτιάχνουν την διάθεση και ανεβάζουν το στυλ μας, αν έχουμε το ταλέντο (γιατί περί ταλέντου πρόκειται) του colorblocking.

Ωστόσο, αν και τα χρώματα που βλέπουμε αυτή την περίοδο στις βιτρίνες και το Instagram feed μας, συχνά μας παρασέρνουν στην υπερβολή, καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε την διαχρονική αξία της μονοχρωμίας.

Τα μονόχρωμα tone to tone outfits είναι μια ασφαλής και απόλυτα elegant λύση, τις ημέρες που η έμπνευση μας έχει εγκαταλείψει. Το μαύρο , το μπεζ και το ivory είναι από τις πιο αγαπημένες επιλογές για τέτοιου είδους μονοχρωματικά σύνολα, που κάνουν το look σου να φαίνεται ακριβό χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Το chic μονόχρωμο σύνολο της Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά είναι η ιέρεια του monochromatic style. Η δημοφιλής παρουσιάστρια, έχοντας διανύσει χιλιόμετρα στις διεθνείς πασαρέλες έχει διαμορφώσει το δικό της signature style με έμφαση στις minimal, απλές γραμμές, τα κομψά σύνολα και την less is more αισθητική.
Μάλιστα, στο προσωπικό της Instagram account, αξιοποιώντας τον ρόλο της ως fashion expert, ανεβάζει μια σειρά από βιντεάκια με προτάσεις και styling tips, που δεν πρέπει να χάσεις.


https://www.instagram.com/p/Ca7Md0rK7JF

Αυτή την φορά την είδαμε σε ένα casual chic, off duty σύνολο με χαλαρή διάθεση. Ένα look που φαίνεται ιδανικό για ένα weekend outfit.
Η Βίκυ επέλεξε ένα wide leg παντελόνι με ψηλή μέση και ένα απλό knitted top, και τα δύο στο χρώμα της κρέμας. Το συνδύασε με ένα στυλάτο double breasted σακάκι σε grey, με μαύρα κουμπιά και έντονους ώμους και ολοκλήρωσε με μια mini cross bag με αλυσίδα.

Τα παπούτσια που διάλεξε για μια χαλαρή μέρα ήταν φυσικά ένα ζευγάρι sneakers σε μαύρο χρώμα, με άνετο πάτημα και sporty chic style.
Μην ξεχνάς πως τα μονόχρωμα σύνολα εκτός του ότι μας βγάζουν από τον κόπο του styling, κρατούν μια ισορροπία στους όγκους, ξεγελώντας το μάτι.

Διαβάστε επίσης:

Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε το πιο ενημερωμένο combo με δερμάτινο παντελόνι

Η Kate Middleton ντύθηκε με τα χρώματα της Ουκρανίας ως ένδειξη υποστήριξης

Maxi φούστα: Το street style την έβαλε στην κορυφή της ανοιξιάτικης wish list