Color pop: Τα 5 χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν στις τσάντες της άνοιξης

Ναταλία Κατσακιώρη
Color pop: Τα 5 χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν στις τσάντες της άνοιξης
Photo: Imax Tree

These are the winners! Τα 5 πιο hot χρώματα στις τσάντες της άνοιξης.

Σε περίπτωση που δεν το παρατήρησες ακόμη, επιτέλους ο χειμώνας έφυγε. Και εμείς έχουμε βρει τα πιο hot, ενημερωμένα bag trends για την άνοιξη του 2022, για να το γιορτάσουμε. Φέτος αποχαιρετίστε για λίγο τις oversized tote bags, που οκ ναι βολεύουν πάρα πολύ, αφού χωράνε μέσα μια μικρή περιουσία, και αγκαλιάστε τις μικρότερες, αλλά εξίσου βολικές schoulder bags, που επέστρεψαν από τα 00s στην μόδα του καλοκαιριού.

Οι τσάντες φέτος παίρνουν πολλά και διαφορετικά shapes, από τις handle bags και τις τσάντες σε στυλ μισοφέγγαρο, μέχρι τις tini tiny τσάντες που χωράνε μετά βίας το κινητό μας, που έκαναν την εμφάνιση τους στο street style των fashion weeks. Αλλά φυσικά δεν είναι μόνο τα πολλά και διαφορετικά σχέδια που έκαναν την διαφορά, αλλά και τα bold χρώματα που είδαμε στα catwalks των SS22 συλλογών, όπως στην Bottega Veneta, τον Versace, τον Valentino και πολλούς ακόμη.

Copenhagen street style

Τα 5 χρώματα που θα δούμε στις τσάντες την άνοιξη.

Ας ξεκινήσουμε από το pastel baby pink, που το είδαμε σε αξεσουάρ των Chanel και Prada σε chic εκδοχές. Φυσικά, υπάρχει και η εναλλακτική του έντονου, edgy φούξια, όπως αποτυπώθηκε στην bold Pink Collection του Pierpaolo Picciolli και τον οίκο Valentino. Την θέση του pale κίτρινου και ροδακινί που είχαμε δει δειλά στους δρόμους, πήρε τώρα το tangerine, το έντονο δηλαδή πορτοκαλί, που θυμίζει μανταρίνι, μια μείξη πορτοκαλί και καφέ.

Copenhagen str S22 027

Από την άλλη έχουμε το πράσινο, σε αυτή την γνωστή bold απόχρωση, η οποία παρουσιάστηκε αρχικά από την Bottega Veneta στις signature Cassette cross body τσάντες και έκανε τεράστια επιτυχία στις mini hobo bags του οίκου, αφού είναι μία από τις αποχρώσεις σε τσάντα που κυριαρχεί στο instagram feed μας. Το πράσινο, λοιπόν, ήρθε για να μείνει.

Στις πιο κλασικές επιλογές έχουμε το ολόλευκο, με τα λευκά αξεσουάρ και παπούτσια να κάνουν μεγάλο comeback, φέρνοντας έναν vintage 60s/70s αέρα. Αν πάλι αγαπάς τα neutrals, μετά το καφέ της σοκολάτας που ήταν το νούμερο ένα χρώμα του χειμώνα, τώρα έχουμε το caramel, που θα γίνει το αγαπημένο σου passe partout.

Διαβάστε επίσης:

4 street style trends που είναι τώρα hot στους δρόμους του Παρισιού

Οι 4 πιο cool τρόποι να φορέσεις το beige wide leg παντελόνι σου την άνοιξη