Οι 4 πιο cool τρόποι να φορέσεις το beige wide leg παντελόνι σου την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι 4 πιο cool τρόποι να φορέσεις το beige wide leg παντελόνι σου την άνοιξη
Photo: Imax tree

Το πιο πολυφορεμένο item του φετινού street style και 4 τρόποι να το ανανεώσεις!

Το beige wide leg παντελόνι μπήκε στην ζωή μας δυναμικά και τα catwalks των SS22 συλλογών το έχουν ανακηρύξει σε απόλυτο κυρίαρχο. Η πρώτη, ίσως, φορά που το προσέξαμε ήταν, όταν η Kendall Jenner έκανε την εμφάνιση της στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τον περασμένο Απρίλιο, με ένα item του The Row, στο πιο stylish minimal σύνολο της περσινής άνοιξης.

Μπορεί η ίδια η Kendall να είναι το απόλυτο style icon τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο ήταν η αβίαστη κομψότητα και το effortless coolness που προσδίδει το beige παντελόνι σε κάθε σύνολο, που το ανέδειξε σε μεγάλη τάση. Έκτοτε, τα catwalks παρουσίασαν διάφορες ανανεωμένες εκδοχές του, με τους Alberta Ferretti και Jacquemus να το αναδεικνύουν σε hero piece, συνδυάζοντας το με maxi printed tops και λινά bra tops, αντίστοιχα.


https://www.instagram.com/p/CZKmoFRtVCo

Ήταν, όμως, η νέα καλοκαιρινή collection της Miu Miu, με τα super low rise φαρδιά beige παντελόνια της, που απογείωσε το trend και το έβαλε στο επίκεντρο του χάρτη.

Οι 4 πιο updated τρόποι να φορέσεις το φαρδύ beige παντελόνι σου.

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε πως μιλάμε για το υφασμάτινο, φαρδύ beige παντελόνι, σε βαμβακερό ελαφρύ ύφασμα, με τα wide μπατζάκια και τις μικρές πιέτες κάτω από την μέση. Αν θα επιλέξεις high, regular ή low rise, αυτό είναι ξεκάθαρα στο χέρι σου. Το συγκεκριμένο παντελόνι εντάσσεται στην γενικότερη στροφή των γυναικών στα wide leg παντελόνια, αφού αυτό ήταν το αγαπημένο denim fit του περασμένου χειμώνα.

Το fashion team του Queen.gr έχει τις πιο cool προτάσεις για stylish και εύκολα combos.

1. Ένα top σε έντονο χρώμα: Πράσινο, μπλε και πορτοκαλί είναι τα τρία κορυφαία χρώματα που αναδεικνύουν το beige. Πήγαινε σε ένα απλό, ribbed top.

beige wide pants 2

2. Με λευκό tank top: Τα δύο ίσως μεγαλύτερα trends της σεζόν, δημιουργούν έναν ακαταμάχητο casual συνδυασμό.

3. Beige suit: Ένα κοστούμι στα golden shades του beige είναι ότι πιο chic. Παίξε με τα αξεσουάρ, όπως ένα ζευγάρι neon pointy γόβες.

beige wide pants 3

4. Με printed πουκάμισο: Το beige ανήκει στην neutral παλέτα και αγαπά τα prints. Για μια πιο δημιουργική ματιά φόρεσε ένα floral πουκάμισο ή δέσε ένα colorful μαντήλι γύρω από το λαιμό σου.

Διαβάστε επίσης:

Πουκάμισο και γραβάτα: Το trend που είδαμε στα FW22 catwalks και θα φορέσουμε ήδη από την άνοιξη

Tο πιο εύκολο styling trick που θα δώσει ανοιξιάτικο αέρα στα σύνολα σου με μία και μοναδική κίνηση