Τα platformed highheels είναι τάση και η JLo τα φοράει ήδη -Μάθε τα πάντα για το πιο hot shoe trend

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα platformed highheels είναι τάση και η JLo τα φοράει ήδη -Μάθε τα πάντα για το πιο hot shoe trend

Ψάχνεις για ένα άνετο ψηλοτάκουνο; Η μόδα φέτος είναι με το μέρος σου.

Όσο και αν μας αρέσουν τα sneakers μας και όλα τα υπόλοιπα flats που έχουν μπει στο fashion λεξιλόγιο των τελευταίων σεζόν, τα ψηλοτάκουνα παραμένουν διαχρονικά αγαπημένα των γυναικών. Και άκρως απαραίτητα πολλές φορές, αφού υπάρχουν outfits που δεν γίνεται να αναδειχθούν χωρίς ένα ζευγάρι high heels. Μετά βέβαια την καραντίνα και όλα όσα περάσαμε και συνεχίζουμε να περνάμε, έχει αλλάξει η οπτική μας απέναντι στην μόδα και τις επιλογές που κάνουμε, βάζοντας ως προτεραιότητα την άνεση και την πρακτικότητα.

Και πάνω εκεί, που φαίνεται να κολλάει το πράγμα, η μόδα αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως είναι ένας ζωντανός οργανισμός, που αλλάζει ανάλογα τις δικές μας ανάγκες και δημιουργείται από ανθρώπους για ανθρώπους, οι οποίοι κατανοούν και βιώνουν ακριβώς όσα και εμείς.


https://www.instagram.com/p/CVGeX5sITOU

Μετά το τέλος της καραντίνας και αφού η ζωή επανήλθε σιγά σιγά στους γνώριμους ρυθμούς, είμαστε έτοιμοι για party και έχουμε την πιο fun και extravagant διάθεση, σαν ένα αντίδοτο σε όλη την κλεισούρα που ζήσαμε. Έτσι, και τα τακούνια μας θα είναι φυσικά μαζί μας, πανήψυλα και sexy, αλλά απόλυτα άνετα και πρακτικά. Με μία λέξη: πλατφόρμες.

Τα platformed high heels που θα βάλουμε φέτος.

Το trend των platformed ψηλοτάκουνων άρχισε να γίνεται μία μικρή μανία, ξεκινώντας από τις πανύψηλες γόβες-πλατφόρμες του οίκου Versace. Η Donattella έκανε για ακόμη μια φορά το θαύμα της και κυκλοφόρησε το πιο edgy παπούτσι, που συνδυάζει το extravagant με την άνεση και το φωτεινά χρώματα. Έτσι έγιναν η νέα μανία των fashion insiders. Τα είδαμε σε street style looks, αλλά και στο Instagram feed μας με μανία.

platformed heels 4

Η always in fashion Jennifer Lopez, που λατρεύει τα ψηλοτάκουνα προφανώς, δεν θα μπορούσε να μην υιοθετήσει την τάση και έτσι επέλεξε τις λευκές platformed pumps του οίκου Gucci, στην πρόσφατη εμφάνιση της για την προώθηση του beauty brand της.

platformed heels jlo

Γενικά, υπάρχουν πολλές επιλογές για να φορέσεις τα platformed ψηλοτάκουνα φέτος. Από τις γνωστές γόβες πλατφόρμες και τα 70s πέδιλα με τις χοντρές φιάπες, μέχρι τα ενημερωμένα χοντρόσολα μποτάκια με rubber πάτους και τα gothic sky-heels, για τις τολμηρές. Οι προτάσεις βρίσκονται εκεί έξω. Κάνε το απαραίτητο research και μην χάσεις κανένα βράδυ για χορό αυτή την άνοιξη.

Διαβάστε επίσης:

Baggy denim + γόβες: Ο πιο fashionable συνδυασμός της άνοιξης

Regencycore: Μετά το Bridgerton αυτό είναι το style που έχει γίνει η νέα ανερχόμενη τάση