Hot weather tribute: Τα πιο stylish outfits για τα curvy κορίτσια τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία

Ναταλία Κατσακιώρη
Hot weather tribute: Τα πιο stylish outfits για τα curvy κορίτσια τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία

Αναμένουμε άνοδο της θερμοκρασίας και της fashion διάθεσης για τα κορίτσια με καμπύλες!

Αγαπημένο μου juicy κορίτσι. Φέτος, μπορεί το κρύο να άργησε να μας εγκαταλείψει, όμως φαίνεται όι το καλοκαίρι θα έρθει ήδη από τον Μάιο. Άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, λίγο πρόωρα αλλά σταθερά, οπότε αυτόματα θα κάνουμε και εμείς στροφή στο στυλ μας και θα κάνουμε το «μετέωρο» βήμα στα summer looks.

Μας αρέσει δεν μας αρέσει , από ότι φαίνεται φέτος θα έχουμε ένα καυτό καλοκαίρι, με καύσωνες και υψηλές θερμοκρασίες και έτσι θα προσαρμόσουμε την fashion πραγματικότητα μας στις συνθήκες όπως πάντα. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, από αυτή την εβδομάδα, αφήνοντας πίσω μας και τα τελευταία spring outfits που έχουμε στο μυαλό μας.

https://www.instagram.com/p/CdP_7XOJw1L

Αν είσαι ένα από τα κορίτσια με αυτές τις υπέροχες καμπύλες και τα juicy χαρακτηριστικά, τότε αυτό το βίντεο θα είναι το απόλυτο inspiration για σένα αυτή την εβδομάδα, γιατί εκεί θα βρεις εύκολες και super stylish προτάσεις για τα πρώτα ξεκάθαρα summer outfits που θα φορέσεις στην πόλη. Δεν χρειάζεται κόπος, αλλά οι σωστές κινήσεις θα έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα σε κάνει να νιώθεις άνετη και κομψή.

Το inspirational video της εβδομάδας

Αρχικά, μην φοβάσαι το χρώμα. Η θεωρία ότι τα έντονα χρώματα δίνουν όγκο, έχει καταρριφθεί εδώ και καιρό. Μήπως έχεις μείνει πίσω; Το ίδιο ισχύει και για τα florals. Επέλεξε ένα pattern με μικρά σχήματα ή κάθετες ρίγες και τα looks σου θα γίνουν αμέσως πιο fun και girly.

Μία πολύ καλή επιλογή, εύκολη, άνετη και κολακευτική είναι οι φούστες, είτε είσαι μία γυναίκα που προτιμά την mini εκδοχή της ή την κλασική midi φούστα με σκίσιμο. Συνδύασε την αγαπημένη σου φούστα με ένα cropped top και από πάνω ρίξε ένα oversized πουκάμισο, ανοιχτό ή και δεμένο στην μέση.

https://www.instagram.com/p/CcTu4bfPsQe

Αν πάλι πας σε παντελόνι, τότε ένα τύπου λινό culottes pants σε basic παλέτα είναι ότι πιο βολικό. Ψηλώνει την σιλουέτα και καλύπτει τα δύσκολα σημεία στην κοιλίτσα, ενώ μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με όλα τα καλοκαιρινά tops της ντουλάπας σου. Τα low rise cargo παντελόνια μπορούν επίσης να γίνουν μία νέα επιλογή για σένα, αν ακόμη δεν έχεις πειραματιστεί με το Y2K styling. Μην απορρίπτεις επίσης και τα shorts. Επένδυσε σε ένα κομμάτι από μαλακό ύφασμα και άνετη ελαστική μέση, όπως αυτό του βίντεο και θα γίνει το νέο σου αγαπημένο passé part out.