Spring heatwave: Τα πιο κομψά look γραφείου για το «καυτό» διήμερο που έρχεται

Ναταλία Κατσακιώρη
Spring heatwave: Τα πιο κομψά look γραφείου για το «καυτό» διήμερο που έρχεται
Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Τι θα βάλουμε στο γραφείο τις επόμενες μέρες; Έχουμε φροντίσει να πάρεις την απαραίτητη έμπνευση.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στον Μάιο, αλλά όπως φαίνεται οι τελευταίες του μέρες θα είναι κάτι παραπάνω από καλοκαιρινές. Είναι ο πρώτος ανοιξιάτικος mini καύσωνας που αντιμετωπίζουμε και μέχρι την Παρασκευή οι θερμοκρασίες θα είναι αρκετά υψηλές. Αυτό σημαίνει αυτόματα και την αλλάγη στην γκαρνταρόμπα μας και το καθημερινό styling.

Και όπως έχουμε πει και ξαναπεί σε αυτή εδώ την fashion στήλη το look του γραφείου είναι ένα από τα πιο σημαντικά σύνολα, αφού αυτό που θα βάλουμε στην δουλειά μας θα παρεμείνει πάνω μας για σχεδόν όλη την υπόλοιπη μέρα. Και επειδή το ρούχα του γραφείου έχουν κάποιες προαπαιτούμενες, η ζέστη είναι η αλήθεια δεν τα ευνοεί. Δεν μπορείς δηλαδή να πας στο γραφείο με το αγαπημένο σου κοντό τζιν σορτσάκι και τις σαγιονάρες σου, ούτε με το μακό t-shirt σου και το mini ανάλαφρο φουστανάκι σου.

Βέβαια, όπως έχουμε πει η μόδα έχει περάσει σε άλλα δεδομένα τώρα πια και με τα κατάλληλα styling tricks μπορείς να φορέσεις ότι θέλεις, ακόμη και στο κατά τα άλλα αυστηρό περιβάλλον του γραφείου.

office-looks-spring-heatwave-(8).jpg

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά δεδομένα: όταν έχει ζέστη πάμε σε ελαφριά, φυσικά υφάσματα. Ξέχνα τα συνθετικά items ( μεταξύ μας ξέχασε τα γενικότερα), και προτίμησε να φορέσεις ανάλαφρα υλικά που αναπνέουν, όπως τα λινά και το βαμβάκι. Επίσης, άνοιξε λίγο την χρωματική σου παλέτα, πήγαινε δηλαδή σε neutral και λευκές αποχρώσεις, χωρίς φυσικά να είναι απαγορευτικό και το μαύρο.

Όσο αναφορά τα items που μπορείς να παντρέψεις θα σου δώσουμε έναν βασικό κανόνα, για να σε διευκολύνει αυτές τις ζεστές μέρες. Αν το πόστο σου απαιτεί να φορέσεις σακάκι, τότε μπορείς να αφήσεις λίγο πιο γυμνά τα πόδια σου. Να κάνεις δηλαδή λίγο πιο εύκολη την ζωή σου και να αξιοποιήσεις τις φούστες σου ή μία office βερμούδα που ταιρίαζει ιδανικά με τα σακάκακαι σου. Το ίδιο ισχύει και για τα midi αέρινα φορέματα σου, που θα συνδυαστούν ιδανικά με ένα ζευγάρι mules ή με τα strappy σανδάλια σου.

Τα καλύτερα office looks για τις hot days της εβδομάδας: