5+1 εύκολα και άνετα σύνολα για τις βραδινές εξόδους σου στην πόλη που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
5+1 εύκολα και άνετα σύνολα για τις βραδινές εξόδους σου στην πόλη που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

Ψάχνεις την άνεση και στα βραδινά σου looks; Αυτά τα 6 σύνολα θα σε συναρπάσουν.

Δεν είναι και πολύ μακριά, ακόμη, εκείνοι οι μήνες που το Σάββατο μας περιελάμβανε στην καλύτερη delivery και κάποια ταινία στην τηλεόραση, καθώς ανοίγαμε για άλλη μία φορά ένα μπουκάλι κρασί στο σπίτι. Τώρα, λοιπόν, που αφήσαμε πίσω μας το mood της καραντίνας, ότι τύπος και αν είσαι και όποιο είδος διασκέδασης και αν προτιμάς, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχεις καμία διάθεση να κάτσεις μέσα. Και πολύ καλά κάνεις.

Η πόλη είναι στην καλύτερη της περίοδο, με φεστιβάλ, εκθέσεις και events να έχου γεμίσει τα βράδια μας. Μπορεί, λοιπόν, να είμαστε όλοι στην πιο εξωστρεφή μας διάθεση, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε επανέλθει εντελώς στο glam βραδινό ντύσιμο, που συνηθίζαμε παλιότερα. Και αυτό γιατί το casual chic έχει γίνει πλέον η δεύτερη φύση μας.

https://www.instagram.com/p/CfPNAgvoOCH

Έτσι, ακόμη και τα fashion girls, aka τα κορίτσια που αγαπάμε τη μόδα, προτιμάμε να κανουμε πιο απλές εμφανίσεις, ακόμη και στις εξόδους μας για ποτό ή χορό με τις φίλες μας. Σίγουρα θα συμφωνήσεις και εσύ, ότι η χρυσή τομή ανάμεσα στο comfort και την κομψότητα, είναι μάλλον δύσκολο εγχείρημα, για αυτό το fashion team του Queen.gr βρήκε για σένα κάποια formula outfits, για να πάρεις έμπνευση.

Το street style είναι η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης, αφού στο Instagram feed σου θα βρεις τα πιο ενημερωμένα σύνολα, από όλα τα αγαπημένα σου icons. Το πιο εύκολο styling trick είναι να συνδυάσεις ένα απλό, basic κομμάτι με ένα ετερόκλητο item της ντουλάπας σου, όπως μία φούστα με πούλιες, ένα πολύ βραδινό πέδιλο ή ένα τσαντάκι με sparkly υφή. Γενικά, τα basics μπορούν να παίξουν πολύ δυνατά ακόμη και σε ένα βραδινό σύνολο με το σωστό accessorizing, έτσι ώστε να είσαι ναι μεν άνετη, με όλα τα κλασικά και αγαπημένα σου ρούχα, που φοράς καθημερινά, αλλά να δώσεις και το party twist που αναζητάς. Ακολούθησε τα outfits που σου προτείνουμε παρακάτω, για extra πόντους στυλ.

https://www.instagram.com/p/CeEPTkIj1S2

5+1 σύνολα τύπου uniform για τις εξόδους σου.