Τα 5 πιο στυλάτα παντελόνια που βάζουν τώρα στη βαλίτσα των διακοπών τους οι fashion lovers

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 πιο στυλάτα παντελόνια που βάζουν τώρα στη βαλίτσα των διακοπών τους οι fashion lovers
Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Γιατί καλά και τα φορέματα, αλλά σαν την άνεση ενός παντελονιού δεν έχει.

Από όσο έχω καταλάβει με βάση την κίνηση που βλέπω στους δρόμους, έχετε σιγά-σιγά αρχίσει να φεύγετε γι ατις άδειες σας, ή τέλος πάντων οι εξορμήσεις εκτός πόλης (aka τα διήμερα, τριήμερα, μονοήμερα) έχουν ξεκινήσει να γίνονται must. Πράγμα που σημαίνει ότι έχουν αρχίσει και τα πρώτα κλεισίματα βαλίτσας διακοπών, ένα κανονικό project για κάθε fashion lover.

Γενικά, το πλάνο του παίρνω μαζί μου μία τεράστια βαλίτσα και τρεις μικρότερες έχει απομακρυνθεί από τη ρουτίνα των διακοπών μας εδώ και χρόνια, και ευτυχώς δηλαδή, γιατί (οκ, ναι) μπορεί όλες να θέλουμε να είμαστε εντυπωσιακές πάντα και παντού, αλλά οι διακοπές έχουν το νόημα της ξεκούρασης. Οπότε και τα σύνολα μας δίπλα στη θάλασσα οφείλουν να είναι πρακτικά και άνετα.

Όλες οι αγαπημένες μας influencers είναι σε mood διακοπών εδώ και αρκετούς μήνες, οπότε και έχουν φροντίσει να τροφοδοτήσουν το Instagram feed μας με αρκετά summer vacay σύνολα, που θέλεις να αντιγράψεις. Εκτός, όμως, από τα κλασικά, αέρινα φορέματα του καλοκαιριού, που φοράς ήδη από το πρωί μέχρι το βράδυ, ποιο άλλο item είναι αυτό, που μπορεί να κάνει πιο εύκολη τη ζωή σου στις διακοπές; Τα summer pants!

summer-pants-strret-style-(2).jpg

Γενικά η μόδα της σεζόν μπορούμε να πούμε ότι περνάει τη φάση παντελόνι, με τις πολλές και διαφορετικές γραμμές των παντελονιών να έχουν ανανεώσει τη θέση τους στην καρδιά μας.Γιατί καλά και τα φορέματα, και οι φούστες και τα shorts, αλλά η άνεση ενός παντελονιού με καλοκαιρινό ύφασμα και fun διάθεση είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Δες τα 5 summer pants που αξίζουν μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου.

Γενικά, επένδυσε σε items με τη σωστή ποιότητα για τις υψηλές θερμοκρασίες των ημερών, όπως τα βαμβακερά, τα λινά και τα μεταξωτά. Τα trends της σεζόν ευνοούν και τη δική μας ανάγκη για ένα παντελόνι όσο το δυνατόν πιο φαρδύ και baggy γίνεται, οπότε δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να βρεις το νέο σου go to παντελόνι, αν βγεις τώα για ψώνια. Η πιο ενημερωμένη εκδοχή του wide leg παντελονιού αυτή τη στιγμή είναι το parachute pants, δηλαδή ένα παντελόνι σε στυλ cargo, σε νάιλον ύφασμα, που έχει και ένα sporty χαρακτήρα.

summer-pants-strret-style-(3).jpg

Τα 5 παντελόνια που πήραν στις διακοπές τους οι fashion insiders:

Pyjama printed pants

https://www.instagram.com/p/CfBxfQToJcR

Λινά

https://www.instagram.com/p/CfNEzomoLG4

Crochet

summer-suitcase-pants-(2).jpg

Parachute pants

summer-suitcase-pants-(3).jpg

Ριγέ wide leg παντελόνια

summer-suitcase-pants-(1).jpg