Η Kate Middleton με το πιο καλοκαιρινό πουά- Με ρουά φόρεμα στις κερκίδες του Wimbledon

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Kate Middleton με το πιο καλοκαιρινό πουά- Με ρουά φόρεμα στις κερκίδες του Wimbledon

Η Δούκισσα του Cambridge έκανε για άλλη μια φορά αίσθηση.

Το Wimbledon έκανε την πρεμιέρα του ήδη από τον Ιούνιο και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του. Αυτά, βέβαια, τα ξέρουν οι φίλοι του τέννις. Εμείς, ως «φίλαθλοι» της μόδας δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην υπέροχη εμφάνιση της Kate Middleton, που εμφανίστηκε στις κερκίδες του Wimbledon με ένα από τα πιο ωραία πουά φορέματα της σεζόν.

Ως γνωστόν η Δούκισσα του Cambridge και μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας αγαπά τη σχεδιάστρια Alessandra Rich και επιλέγει συχνά φορέματα των συλλογών της. Και δικαίως, αφού η Alessandra Rich φημίζεται για τα εξαιρετικά fits των φορεμάτων της και το elegant style κάθε δημιουργίας της. Το preppy style των φορεμάτων της ταιριάζει ιδανικά με τα «πρέπει και τα μη» του βασιλικού πρωτόκολου, κάτι που τα καθιστά ιδανικά για τις royal εμφανίσεις της Kate.

Η Kate Middleton με polka dot dress από την Alessandra Rich.

The Duke And Duchess Of Cambridge Attend Wimbledon 2022

Αυτή τη φορά, η Kate Middleton εμφανίστηκε με ένα κομψό polka dots φόρεμα, σε κλασικό στυλ. Ένα φόρεμα που έχει ξαναφορέσει στο παρελθόν και κατά τη συνήθεια της, πλέον, επέλεξε να χρησιμοποιήσει ακόμη μία φορά. Η μπλε ρουά βάση του και το λευκό πουά είναι ένας πολύ καλοκαιρινός συνδυασμός, ενώ ασορτί ζώνη που έχει το ίδιο το φόρεμα τονίζει τη μέση και συμπληρώνει τη δομή με τους bold ώμους.

Το υπόλοιπο outfit συμπληρώθηκε από ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα sling backs σε άσπρο και μαύρο από την Alessandra Rich, μία λευκή mini bag του Mulberry, σκουλαρίκια με λευκές πέρλες και τα αγαπημένα γυαλιά της Δούκισσας σε ταρταρούγα με πράσινο φακό.

https://www.instagram.com/p/CfpFc24NhId

Το fan fact της βραδιάς ήταν φυσικά η αυθόρμητη και τρυφερή στιγμή της Δούκισσας Kate με τη μητέρα της Carole Elizabeth Middleton, που παρευρισκόταν επίσης στον αγώνα, αλλά καθόταν απέναντι από την κόρη της. Η Kate Middleton δεν δίστασε φυσικά να της στείλει από απόσταση ένα γλυκό φιλί. Mother and daughter στα καλύτερα τους!

https://www.instagram.com/p/Cfox2Ojj-VB