Οδηγός αγοράς: Τα πιο πολύχρωμα μαγιό του καλοκαιριού που θα μπουν στην κορυφή της wish list σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα πιο πολύχρωμα μαγιό του καλοκαιριού που θα μπουν στην κορυφή της wish list σου

Φέτος τα μαγιό θα είναι τόσο colorful, όσο και τα παγωτά! 

Κάθε γυναίκα που σέβεται την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα της έχει βγάλει ένα συγκεκριμένο budget για τα μαγιό της νέας σεζόν. Όσα μαγιό και αν έχουμε, ποτέ δεν είναι αρκετά και αυτό δεν είναι μόνο αγάπη για τη μόδα και το στυλ, αλλά και πρακτική ανάγκη των διακοπών μας, αφού εμείς οι γυναίκες καλούμαστε να αλλάζουμε τακτικά το μαγιό μας μέσα στην ημέρα.

Γενικά ως προς το θέμα μαγιό, εγώ προσωπικά θα σου πω ότι περί ορέξεως δεν τίθεται θέμα. Και με αυτό εννοώ ότι το ζήτημα μαγιό, ως προς το fit και τη γραμμή τουλάχιστον αφορά κάθε γυναίκα ξεχωριστά, χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσουμε κάποια τάση. Αρκεί να ταιριάζει στο σώμα μας και να νιώθουμε άνετα. Δύσκολη η εξίσωση θα μου πεις, ωστόσο σίγουρα η κάθεμια ξέρει λίγο πολύ το σώμα της και μπορεί εύκολα να καταλάβει τα δυνατά της σημεία.

https://www.instagram.com/p/Cd3nW7jrmry

Φέτος, ανάμεσα σε όλα τα συνηθισμένα trends που βλέπουμε στα μαγιό, το χρώμα είναι αυτό που ξεχωρίζει. Θα μου πεις τα μαγιό είχαν πάντα χρώμα, ωστόσο για το καλοκαίρι του 2022 τα αγαπημένα μας brands έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μας παρουσιάζουν τις πιο απίθανες αποχρώσεις: πορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος, aqua, magenta, κοραλί και τιρκουάζ, μοβ και bold φούξια, σμαραγδένιο πράσινο και κάθε απόχρωση του ροζ.

Προσωπικά φέτος έχω ενθουσιαστεί με τις aqua και πετρόλ αποχρώσεις (μιας και τυχαίνει να είμαι κορίτσι με εξαιρετικά λευκό δέρμα, που δεν μαυρίζει), αλλά και με τα τέλεια πορτοκαλί και κίτρινα items, τα οποία αν και ανήκαν στα παρεξηγημένα χρώματα που συνήθως δεν προτιμούσαμε, φέτος είναι πιο elegant από ποτέ και τα βλέπουμε να πρωταγωνιστούν σε πολλές διαφορετικές συλλογές. P.S.: ταιριάζουν τέλεια με το μαυρισμένο αλλά και το λευκό δέρμα.

Εκτός από τα μονόχρωμα μαγιό, το φετινό καλοκαίρι θα φορέσουμε και τα πιο εντυπωσιακά prints που φροντίζουν να φέρουν το colorblocking και στα swimsuits, συνδυάζοντας δύο ή και παραπάνω χρώματα σε ένα μόνο μαγιό.

https://www.instagram.com/p/CNewyA-L4Q4

Editor's choices: