Wide leg pants + σανδάλια: 6 σύνολα - έμπνευση για τον πιο πετυχημένο συνδυασμό του καλοκαιριού

Ναταλία Κατσακιώρη
Wide leg pants + σανδάλια:  6 σύνολα - έμπνευση για τον πιο πετυχημένο συνδυασμό του καλοκαιριού
Photo Credit: Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Έξι μοναδικά σύνολα- πρόταση για σένα που ποντάρεις στην άνεση και το καλοκαίρι.

Όσο περνάνε οι μέρες και η άδεια δεν λέει να έρθει ακόμα, εμείς οι λίγοι που απομένουμε στην πόλη προφανώς και θέλουμε να διευκολύνουμε όσο το δυνατόν τη ζωή μας, εν μέσω ζέστης και υγρασίας και όλης αυτής της ατμόσφαιρας που κυριαρχεί λίγο πριν φύγουμε όλοι τον Αύγουστο.

Ακόμη και εμείς τα κορίτσια της μόδας (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) το μόνο που θέλουμε είναι να γίνει ένα θαύμα κάθε πρωί που ξυπνάμε και να βρούμε μπροστά μας ένα σύνολο τύπου uniform, δηλαδή στολή, που θα το φορέσουμε, θα είναι άνετο, δροσερό και στυλάτο και δεν θα θέλει και πολύ προσπάθεια. Ε, λοιπόν, το βρήκαμε, και όχι απλώς το βρήκαμε, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχεις και εσύ στην ντουλάπα σου, ήδη.

Μιλάμε, φυσικά, για τον all time classic συνδυασμό του wide leg παντελονιού και των flat σανδαλιών, που βάζουμε στη ζωή μας κάθε καλοκαιρινή σεζόν. Μπορεί πάντα να φορούσαμε αυτό το combination, αλλά είναι το καλοκαίρι του 2022 που θα τον δούμε πιο πολύ από ποτέ, και αυτό γιατί τα wide leg παντελόνια ήταν τα πιο hot παντελόνια της σεζόν, οπότε όλες ανανεώσαμε τη συλλογή μας επενδύοντας σε ένα νέο item. Με χρώμα ή σε basic παλέτα, tailored ή cargo, με prints ή σε ιδιαίτερες ποιότητες, τα φαρδιά παντελόνια έσωσαν την κατάσταση σε μία σεζόν που έπρεπε να μεταβούμε από τη φόρμα, στο κανονικό on duty ντύσιμο μας.

wide-leg-pants-and-flats-(7).jpg

Το ίδιο ισχύει και για τα flats ης σεζόν και ιδίως τα πέδιλα που έχουν γίνει πιο ενδιαφέροντα από ποτέ. Clogs, sliders, σανδάλια μονομάχου, velcro, chunky ογκώδη σχέδια και κλασικές επιλογές, όλα είναι εκεί μπροστά μας, Αρκεί να επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει στα πόδια και το στυλ μας και να κάνουμε έναν cool συνδυασμό με το φαρδύ παντελόνι μας. Τα cropped tops και τα απλά λευκά φανελάκια είναι τα ιδανικά items για αυτό το σκοπό. Δες, ωστόσο, στο παρακάτω gallery και πιο inspiring combos.

6 uniform outfits με φαρδύ παντελόνι και πέδιλα: