Από την Marilyn Monroe μέχρι την Audrey Hepburn: Τα 10 κορυφαία tips των θρυλικών style icons

Ναταλία Κατσακιώρη
Από την Marilyn Monroe μέχρι την Audrey Hepburn: Τα 10 κορυφαία tips των θρυλικών style icons

Τα μυστικά των πιο stylish υναικών όλων των εποχών που μπορείς να υιοθετήσεις και εσύ.

Πώς κατάφερνε η Grace Kelly να είναι πάντα αψεγάδιαστη, τι είναι αυτό που ξεχώριζε την Audrey Hepburn από οποιαδήποτε γυναίκα γύρω της και τι έκανε το στυλ της πριγκίπισσας Diana μοναδικό;

Πόσες φορές δεν έχουμε αναρωτηθεί τι είναι αυτό, που κάνει κάποιες γυναίκες να είναι τόσο εντυπωσιακές ακόμη και με το πιο απλό outfit, και όλοι στρέφουν αμέσως το βλέμμα τους προς το μέρος τους, όταν μπουν σε ένα χώρο. Ναι, σίγουρα ένας σημαντικός παράγοντας είναι ο μοναδικός χαρακτήρας και η ομορφιά της κάθε γυναίκας, αλλά το στυλ είναι παράλληλα και κάτι που καλλιεργείται, φυσικά.

Ακόμη και τα κορυφαία style icons όλων των εποχών, όπως η Coco Chanel, η Marilyn Monroe και η Diana Ross, γυναίκες που διαμόρφωσαν τη μόδα την περίοδο που μεσουρανούσαν, είχαν τα δικά τους μυστικά και tricks, που τις έκαναν ακαταμάχητες. Είτε αυτό είχε να κάνει με ένα απλό styling tip, είτε και με ένα γενικότερο δρόμο που ακολουθούσαν για να χτίσουν το προσωπικό τους, signature style.

Grace Kelly House

(AP Photo/ Rene Maestri, File)

Πόσοι από εσάς ξέρουν, ότι η Marilyn Monroe έκοβε λίγο τα τακούνια από τις γόβες της, για να πετύχει το sexy περπάτημα της; Από την άλλη η Grace Kelly δεν αποχωριζόταν ποτέ τις πέρλες της και μάλλον θα είχε έναν καλό λόγο. Η ιέρεια του ανδρόγυνου chic style και δημιουργός του little black dress, Coco Chanel είχε έναν απαράβατο κανόνα για το πώς να φορά ςτο χρώμα και η Diana Ross είναι ίσως η μόνη performer που μπορεί να φορέσει τις πούλιες με τέτοιο τρόπο.

Diana Ross Concert

(AP Photo)

Στο παρακάτω video θα δεις 10 εύκολα κόλπα και συμβουλές που ακολουθούσαν η Grace Kelly, πριγκίπισσα Diana, Coco Chanel, Marilyn Monroe, Diana Ross και Audrey Hepburn. Μικρά μυστικά και πρακτικές που θα δώσουν στο στυλ σου τον αέρα των μεγαλύτερων style icons όλων των εποχών. Σημείωσε αυτά που ταιριάζουν στο χαρακτήρα σου και υιοθέτησε τα με το δικό σου μοναδικό τρόπο.

Δες τα 10 καλύτερα styling tips από τις γυναίκες που σημάδεψαν με την παγκόσμια μόδα:

Inspiration gallery: