Fisherman sandals: Τα πιο ενημερωμένα σύνολα με τα «ugly» σανδάλια του καλοκαιριού

Ναταλία Κατσακιώρη
Fisherman sandals: Τα πιο ενημερωμένα σύνολα με τα «ugly» σανδάλια του καλοκαιριού

Το πιο απροσδόκητο trend που κατέκτησε τις καρδιές μας.

Η αλήθεια είναι πως όταν πρωτοείδα το συγκεκριμένο trend, στο μυαλό μου ήρθαν οδυνηρές αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων, όταν αναγκαζόμουν να φορέσω ένα παρόμοιο στυλ παπουτσιών με τα γνωστά λευκά καλτσάκια, που όλοι ξέρετε. Ναι, ήταν το hit της παιδικής μόδας τότε (don't judge) και η μαμά μου θεωρούσε ότι έδινε μία vintage αίγλη στο ντύσιμο μου.

Αφού ξεπέρασα το πρώτο σοκ και κάνοντας τη γνωστή έρευνα, για να δω τι ήταν αυτό τελοσπάντων που έκανε τους μεγαλύτερους οίκους να επαναλανσάρουν το συγκεκριμένο σχέδιο, πήρα μία πρώτη γεύση των νέων ugly sandals που επρόκειτο να πρωταγωνιστήσουν το φετινό καλοκαίρι. Max Mara, Celine, Prada και πολλοί ακόμη δημιούργησαν άνετα, φαρδιά πέδιλα με το κλασικό basket πλέξιμο με δέρμα στο upper και ενημερωμένες, χοντρές, rubber σόλες.

https://www.instagram.com/p/CR3AMb1Hm4I

Τα neutrals είναι σχεδόν τα μόνα χρώματα που μπορείς να τα βρεις και αυτό γιατί η γενικότερη αισθητική τους εντάσσεται αδιαμφισβήτητα στα vintage σχέδια, τα all time classic items, που έχουν ένα unisex χαρακτήρα. Έτσι, η κατάσταση θύμισε λίγο το κλισέ «όσοι πιστοί προσέλθετε» και οι πιστοί ήταν πολλοί, αφού οι περισσότερες fashion lovers ήθελαν να αλλάξουν τα velcro σανδάλια τους με κάτι νέο. Και αυτό ήταν τα fisherman sandals.

fisherman-sandals-(5).jpg
fisherman-sandals-(3).jpg

Όσον αφορά το styling στα συγκεκριμένα πέδιλα, ο κανόνας είναι απλός και εύκολος. «Keep it simple,» είχε γράψει το Net-a-Porter στις προτάσεις του για το καλοκαίρι του 2022 και μάλλον είχε δίκιο. Τα ογκώδη βαμβακερά φορέματα, οι wide leg παντελόνες, τα safari shorts, τα denim, αλλά και τα slip dresses και οι satin φούστες είναι το ιδανικό ταίρι τους. Αυτά και οι μονοχρωμίες. Γενικά δεν θέλεις να φορτώσεις ένα outfit με fisherman sandals, γιατί ο όγκος που θα δώσουν στο κάτω μέρος του look είναι ήδη αρκετός.

undefined
https://www.instagram.com/p/Cggb34WoQ3m

Στο παρακάτω video θα βρεις τα πιο εύκολα και stylish σύνολα με fisherman sandals που θα τα κάνουν τα νέα σου go-to παπούτσια του Αυγούστου.

Δες τα πιο elegant outfits που μπορείς να κάνεις με fisherman sandals: