Τα 5 key items που είναι απαραίτητα για μία stylish γκαρνταρόμπα στη μεταβατική περίοδο

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 key items που είναι απαραίτητα για μία stylish γκαρνταρόμπα στη μεταβατική περίοδο
Photo Credit: Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Με αυτά τα πέντε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ μπορείς να περάσεις τις μέρες που δεν έχεις πραγματικά τίποτα να βάλεις.

Είναι ότι πιο άβολο. Το ξέρεις, το ξέρω, το ξέρουμε όλοι. Η λεγόμενη μεταβατική περίοδος, δηλαδή το φθινόπωρο, ή καλύτερα ο πρώτος μήνας του, τον οποίο και διανύουμε. Και για να γίνω λίγο πιο σαφής, εννοώ πως είναι ότι χειρότερο για τη ντουλάπα σου και το στυλ σου γενικότερα. Ας το παραδεχτούμε, γιατί συμβαίνει σε όλες μας, τη μία μέρα να φοράμε ένα πλεκτό, που έχει ξεμείνει κάτω στη ντουλάπα μας, μαζί με ένα λινό παντελόνι και sneakers ή ακόμη και πέδιλα. Είναι η περίοδος που στο δρόμο θα δεις τα πάντα: από σαγιονάρες και shorts, μέχρι σακάκια και μπότες. Και είναι οκ το να ανακατεύουμε για λίγο την «τράπουλα», όταν οι συνθήκες το απαιτούν, αλλά πώς μπορεί αυτό το mix & match να γίνει πραγματικά επιτυχημένο;

Πολύ δύσκολο το εγχείρημα και αυτό γιατί ο καιρός αντικειμενικά δεν έχει μία μόνιμη διάθεση, κάτι που ισχύει και για σένα, που από τη μία δεν θέλεις ακόμη αν αφήσεις πίσω τα ανάλαφρα ρούχα σου, τα οποία θυμίζουν καλοκαίρι, και από την άλλη βιάζεσαι να υιοθετήσεις όλα τα νέα trends της σεζόν. Η ίδια η ντουλάπα σου περνάει σίγουρα κρίση, με τη σωστή οργάνωση να αποτελεί μακρινό όνειρο, το ανέβασμα-κατέβασμα των seasoning items να μην έχει γίνει προφανώς ακόμη και εσένα να μην μπορείς άλλο να βγάλεις άκρη κάθε πρωί, πριν φύγεις από το σπίτι.

https://www.instagram.com/p/Ci0Au4Dqdwl
items_metabatikh_periodos-(5).jpg

Σε ακούω και είμαι μαζί σου. Για να κάνουμε, όμως, λίγο πιο εύκολο το όλο ζήτημα θα πρέπει να εστιάσουμε σε κάποια λίγα και πιο συγκεκριμένα items, που μπορούν να σε βοηθήσουν άμεσα να δημιουργήσεις ένα stylish και άνετο look. Αυτά τα πέντε κομμάτια που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου και ήρθε η στιγμή να τα αξιοποιήσεις πιο πολύ από ποτέ. Και αυτά ανήκουν προφανώς στην κατηγορία των basics. Γύρω από αυτά μπορείς εύκολα να χτίσεις ένα updated outfit, χωρίς να είναι βαρετό, ενώ ταυτόχρονα είναι κατάλληλα για την ενδιάμεση αυτή θερμοκρασία, με τα ups and downs του καιρού. Σημείωσε τα προσεκτικά και βάλε τη δημιουργικότητα σου να δουλέψει!

https://www.instagram.com/p/CiPuT7-KjA1

Τα 5 κορυφαία items της μεταβατικής περιόδου:

DPG Network