Μάθε ποιο τζιν παντελόνι ταιριάζει με κάθε παπούτσι και απογείωσε τα denims σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Μάθε ποιο τζιν παντελόνι ταιριάζει με κάθε παπούτσι και απογείωσε τα denims σου
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Skinny, loose ή baggy; Ποιο τζιν να φορέσεις με το αγαπημένο σου ζευγάρι παπούτσια; Ο πιο έξυπνος οδηγός.

Όλες έχουμε στο μυαλό μας το τζιν παντελόνι μας ως το πιο εύκολο item της ντουλάπας μας. Και αυτό ισχύει, φυσικά. Αλλά γιατί τα δικά σου outfits συχνά δεν δείχνουν αντίστοιχα εντυπωσιακά με αυτά του αγαπημένου σου styling crush; Η απάντηση είναι σχετικά απλή. Επειδή μπορεί το τζιν παντελόνι να είναι ένα πραγματικό passé part out, αλλά ακόμη και εδώ το σωστό styling παίζει το ρόλο του. Και πιο συγκεκριμένα, θα σου πω ότι τα κατάλληλα παπούτσια είναι αυτά που θα αναδείξουν το denim σου.

denim_shoes_2-(1).jpg

Δυσυχώς, δεν υπάρχει χρυσή συνταγή: δηλαδή ένα ζευγάρι, που κάνει για όλα ή αντίστοιχα ένα παντελόνι, που μπορείς να φορέσεις με όλα σου τα παπούτσια. Υπάρχουν, όμως, πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί, τους οποίους πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις, ανεβάζοντας έτσι τα casual σύνολα σου και μετατρέποντας τα από απλώς stylish, σε ultra fashionable. Φυσικά, ο κάθε σωματότυπος είναι διαφορετικός και έτσι κάποια πράγματα μπορεί να λειτουργούν αλλιώς πάνω στην κάθε γυναίκα. Εμείς απλώς θα σου δώσουμε κάποια εύκολα tips για να ακολουθήσεις, χωρίς να ξεχνάς ότι πάντα μπορείς να γίνεις η εξαίρεση, που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

https://www.instagram.com/p/Cif5LTQoqq5

Το πρώτο και πιο χρήσιμο tip είναι το ότι πρέπει να δώσεις την πρέπουσα σημασία στο μήκος του denim σου, αν δηλαδή θέλεις να καλύπτει το παπούτσι, να είναι cropped ή ακόμη και να ακουμπά το πάτωμα. Το τελείωμα είναι το πιο σημαντικό, επειδή ακριβώς συναντάει τα παπούτσια μας. Γενικά, τα wide leg και baggy jeans που έχουν φαρδιά μπατζάκια είναι πολύ καλοί φίλοι με τα ψηλοτάκουνα και τα pointe (δηλαδή τα μυτερά) σχέδια. Δεν υπάρχει τίποτα πιο updated από ένα χαμηλόμεσο τζιν παντελόνι με ένα ζευγάρι edgy γόβες με μύτη ή αντίστοιχες μπότες. Τα flared αγαπούν τα platformed παπούτσια, ενώ τα ίσια παντελόνια, με τα κλασικά μπατζάκια είναι πιο εντυπωσικά με ένα ζευγάρι flats, loafers ή μπαλαρίνες. Όλοι οι πιθανοί και πετυχημένοι συνδυασμοί παρακάτω.

Όλα τα combos που πρέπει να δοκιμάσεις με το τζιν παντελόνι σου και τα παπούτσια της συλλογής σου: