Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε το κλασικό combo με μπότες που λειτουργεί πάντα

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε το κλασικό combo με μπότες που λειτουργεί πάντα

Το άσπρο-μαύρο είναι ο all time classic συνδυασμός που ταιριάζει σε όλες μας. 

Ο συνδυασμός φόρεμα και μπότες έχει ξεκινήσει να μπαίνει και πάλι στη ζωή μας σιγά-σιγά, αν και ο καιρός φαίνεται να μην έχει χειμερινή διάθεση ακόμα. Παρόλα αυτά η αλλγή της σεζόν έχει ήδη πραγματοποιηθεί και οι μαύρες μπότες πρωταγωνιστούν και πάλι στις τάσεις της σεζόν. Ένα κλασικό και αγαπημένο ζευγάρι, που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Γενικά, μετά την καραντίνα η αλήθεια είναι ότι βάλαμε σε προτεραιότητα τον παράγοντα άνεση, οπότε οι μπότες μας κινήθηκαν επίσης στην ίδια διάθεση. Οπότε τα βραδινά, ψηλοτάκουνα σχέδια δεν ήταν στο προσκήνιο για δύο με τρεις σεζόν.

Καθώς, όμως, επιστρέψαμε στην κανονικότητα και η ζωή μας βρήκε την παλιά της ροή, το στυλ μας ακολούθησε το mood και οι ψηλοτάκουνες, edgy μπότες μας επανήλθαν δυναμικά. Αυτές, όμως, που μας είχαν πραγματικά λείψει ήταν οι δερμάτινες μπότες πάνω από το γόνατο, το πιο sexy και αισθησιακό παούτσι του χειμώνα, που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ με το κατάλληλο styling. H Μπέττυ Μαγγίρα ποντάρει πάντα στη διαχρονική κομψότητα και φόρεσε τις δερμάτινες, μαύρες μπότες της με ένα συγκλονιστικό λευκό φόρεμα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα μας εμπνέει με ένα ασπρόμαυρο σύνολο για όλες τις ώρες.

Η συγκεκριμένη εμφάνιση που θα αναλύσουμε μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και αυτό γιατί μπορεί η Μπέττυ να επέλεξε ένα πολύ εντυπωσιακό ζευγάρι μαύρες, ψηλοτάκουνες μπότες, πάνω από το γόνατο σε στυλ κάλτσας, αλλά είναι το matte δέρμα τους και η διαχρονική τους κομψότητα, που τις κάνει κατάλληλες ακόμη και για το γραφείο. Επίσης, η Μπέττυ φρόντισε να τις συνδυάσει με ένα εντυπωσιακό, λευκό φόρεμα, από το σχεδιαστικό δίδυμο των MIRO, με μακρύ μανίκι, ασσύμετρο τελείωμα και σούρες, που μπορεί να αξιοποιήσει μία γυναίκα σε κάθε περίσταση. Γιατί ένα φόρεμα σε μαλακό, ποιοτικό ύφασμα είναι ότι καλύτερο για το πρωινό office look.

https://www.instagram.com/p/CkQTovLMhEB

Τα minimal, καθημερινά σου κοσμήματα είναι αρκετά για να συμπληρώσουν ένα τόσο διαχρονικό ασπρόμαυρο σύνολο, που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και αξίζει να δοκιμάσεις το φθινόπωρο.