Οδηγός αγοράς: Τα 10 πλεκτά που αξίζουν μια θέση στη φθινοπωρινή σου wish list

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα 10 πλεκτά που αξίζουν μια θέση στη φθινοπωρινή σου wish list
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Αν είναι ένα το top που πρέπει να επενδύσεις τώρα, αυτό είναι ένα πλεκτό. Και φέτος οι τάσεις στα knitwears είναι πιο συναρπαστικές από ποτέ. 

Τα πλεκτά είναι το νούμερο ένα ρούχο στη φθινοπωρινή μας λίστα. Το γιατί είναι μια πολύ εύκολη απάντηση. Γιατί αυτή η περίοδος του Νοεμβρίου, που είναι πολύ ιδιαίτερος μήνας, ακροβατεί ανάμεσα στο χειμώνα και το φθινόπωρο. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο timing, για να αναδείξεις τα πλεκτά σου. Γιατί σε αυτή τη φάση, το αγαπημένο σου oversized πλεκτό μπορεί να λειτουργήσει και σαν πανωφόρι, να το βάλεις δηλαδή πάνω από κάθε σου outfit. Τώρα είναι δηλαδή η περίοδος να κάνεις εντύπωση με τα knitwears που ήδη έχεις στη συλλογή σου ή που θα προσθέσεις φέτος στη ντουλάπα σου.

knitwears_shopping-(2).jpg
https://www.instagram.com/p/Cj6JIp-jc1o

Πριν βγεις, όμως, για τα ψώνια σου κάνε μία μικρή λίστα στο σπίτι. Και αυτό γιατί έτσι θα αποφύγεις τα γνωστά λάθη, τα οποία δυστυχώς έχουμε κάνει όλες μας. Φαντάζομαι ότι μέχρι τώρα θα έχεις κάνει ντουλάπες και μια μικρή ανασύνταξη, οπότε κάνε focus στις ελλείψεις που διαπίστωσες. Σου λείπει κάτι από την κατηγορία των basics; Ένα μαύρο ή λευκό ζιβάγκο, ένα oversized πουλόβερ σε neutral απόχρωση ή μήπως μια χοντρή μάλλινη ζακέτα με κουμπιά. Πρώτα καλό θα ήταν να επενδύσεις τα χρήματα σου σε αυτά τα διαχρονικά πλεκτά, που θα φοράς για χρόνια.

knitwears_shopping-(3).jpg

Αν, όμως, έχεις καταφέρει να συγκεντρώσεις ήδη όλα τα απαραίτητα items, τότε οι τάσεις της σεζόν στα knitwears φέτος είναι πιο ανατρεπτικές από ποτέ και σου δίνουν την ευκαιρία να αφήσεις τη δημιουργικότητα σου ελεύθερη. Εμείς παρακάτω συγκεντρώσαμε για εσένα τις καλύτερες προτάσεις από όλα τα αγαπημένα μας brands, που μπορείς να βρεις διαθέσιμες στα καταστήματα, αλλά και online. Το χρώμα είναι η πιο safe επιλογή αν δεν σου αρέσουν οι ακρότητες, αν και το 2022 φαίνεται ξεκάθαρα ότι θα είναι η σεζόν με τις ιδιαίτερες πλέξεις και υφές, αλλά και με τα ανατρεπτικά διακοσμητικά και embellishments πάνω στα πλεκτά μας. Τα μεγάλα μανίκια, τα γιλέκα, οι ζακέτες και τα μοτίβα είναι οι αγορές αυτές που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Editor's Choices: