Πουλόβερ μαρινιέρα: Οι πιο updated τρόποι να συνδυάσεις το αγαπημένο ριγέ πλεκτό σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Πουλόβερ μαρινιέρα: Οι πιο updated τρόποι να συνδυάσεις το αγαπημένο ριγέ πλεκτό σου
Photo Credit: Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Πώς να ανανεώσεις ένα κλασικό πουλόβερ; Τα 5 καλύτερα σύνολα για όλες τις ώρες.

Αν με διαβάζεις τακτικά θα ξέρεις ότι είμαι υπέρμαχος των basics. Με την ευρεία έννοια, την πιο ευρεία από όλες. Δηλαδή, μπορώ να βρίσκομαι μέσα σε ένα κατάστημα γεμάτο super edgy κομμάτια και να καταλήξω σε αυτό το ιδιαίτερο little black dress, που θα δω ανάμεσα στις κρεμάστρες. Οπότε και στα everyday looks μου φροντίζω να κάνω εύκολα σύνολα, αξιοποιώντας τα κλασικά κομμάτια της ντουλάπας μου. Όποια και αν είναι η εποχή. Ένα, λοιπόν, από τα prints που χρησιμοποιώ είναι και η γνωστή σε όλους μαρινιέρα. Ή τα striped knitwears όπως τα λέμε σε άψογη ορολογία μόδας.

Όταν λέμε τη λέξη μαρινιέρα, συνήθως έρχονται στο μυαλό μας κύματα και θάλασσες, αφού είναι ένα item που έχει ταυτιστεί με το sailor look, αλλά αν το καλοσκεφτείς είναι ένα από τα πιο διαχρονικά πουλόβερ, που βλέπεις παντού και το χειμώνα. Η πιο συνηθισμένη του εκδοχή είναι η λευκή βάση με τις μαύρες ή blue/black ρίγες, αλλά τώρα πια η μόδα έχει βάλει τη μαρινιέρα στο παιχνίδι της τάσης των bold χρωμάτων. Προσωπικά αγαπώ πολύ και το combo λευκό-κόκκινο, αλλά και τα neon χρώματα, που την κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

Τα prints που θα φορέσουμε αυτό το φθινόπωρο -Χρώμα και φαντασία συνθέτουν τη νέα τους εικόνα

https://www.instagram.com/p/Ck5Vxt1IHRp

5 διαφορετικά σύνολα με μαρινιέρα για να την απογειώσεις στο λεπτό!

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις 5 εύκολα και άκρως ενδιαφέροντα outfits με την πιο διαχρονική εκδοχή της χειμερινής μαρινιέρας, ένα ασπρόμαυρο, ριγέ ζιβάγκο, με άνετα μανίκια. Το αγαπημένο item των Γαλλίδων μπορεί να γίνει το νέο, fall passé par tout σου για το χειμώνα, αφού μπορείς να το συνδυάσεις με παντελόνια, φόρμες, φίνες satin φούστες, ακόμη και πάνω από ένα αέρινο φόρεμα για ένα romantic look. To πρόβλημα συνήθως με τα basics είναι ότι πέφτουμε στην παγίδα όλων αυτών των προβλεπόμενων συνδυασμών. Φοράμε, δηλαδή, ένα απλό denim παντελόνι και τα μποτάκια μας, χωρίς να βάλουμε ένα fan στοιχείο στο outfit, που επιλέξαμε. Αυτό σταματάει εδώ! Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βιντεάκι και πάρε έμπνευση.

Street style inspo: