Partywear season: Αυτές τις γιορτές μπορείς να επιβιώσεις με ένα και μόνο outfit

Ναταλία Κατσακιώρη
Partywear season: Αυτές τις γιορτές μπορείς να επιβιώσεις με ένα και μόνο outfit

Αν το budget σου, σου επιτρέπει μία και μόνο αγορά για τα φετινά Χριστούγεννα σου έχουμε την απόλυτη πρόταση.

Τις φετινές γιορτές τις περιμέναμε λίγο περισσότερο, ωστόσο αν και η διάθεση δείχνει να είναι καλή, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το budget μας, που εν όψει και του χειμώνα μάλλον θα είναι κάπως μειωμένο. Αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν θα βρούμε μία αφορμή να κακομάθουμε τον εαυτό μας και να φροντίσουμε να πάρουμε και ένα δώρο για εμάς τις ίδιες, που συνήθως θα έχει να κάνει με το look, που θα φορέσουμε τη βραδιά του ρεβεγιόν. Και θα μου πεις δεν πρόκειται, όμως, μόνο για μία βραδιά, αλλά για περίπου δέκα μέρες, που θα έχουμε σχεδόν καθημερινές εξόδους. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα, ότι πρέπει να αγοράσεις και ένα νέο look για κάθε event.

Αφενός γιατί καλό θα ήταν να φορέσεις και πάλι, και να αξιοποιήσεις, ένα παλιό σου σύνολο, αλλά και γιατί μπορείς με μία και μόνο αγορά να δημιουργήσεις περισσότερα από ένα outfits σε γιορτινό mood. Στο παρακάτω video, θα δεις το πιο festive κοστούμι της χρονιάς, σε διαχρονικό μαύρο χρώμα και κάποιες κλασικές προτάσεις styling.

Ένα μαύρο κοστούμι μπορεί να απογειώσει το x-mas style.

Φτερά και πούπουλα.

Ένα κλασικό κοστούμι με τελειώματα σε φτερά είναι ότι καλύτερο, μπορείς να προσθέσεις στη συλλογή σου, αυτή την περίοδο και θα σου εξηγήσω το γιατί. Αρχικά ένα κοστούμι είναι πάντα μια καλή λύση: θηλυκό, sexy, κλασικό και elegant είναι πάντα relevant και κολακεύει κάθε σωματότυπο. Με ένα ζευγάρι γόβες ή και ψηλοτάκουνα πέδιλα είσαι έτοιμη για να παρεβρεθείς ακόμη και στο πιο λαμπερό πάρτι της σεζόν. Εκτός από το all time classic μαύρο χρώμα, οι neon αποχρώσεις είναι επίσης μία εξαιρετική επιλογή.

https://www.instagram.com/p/Ci1kRNLouvZ

Αυτό, όμως, που πρέπει να σκεφτείς είναι ότι ένα two piece look μπορείς να το αξιοποιήσεις και διαφορετικά. Φορώντας, δηλαδή, το κάθε ένα κομμάτι χωριστά. Θα σου πρότεινα να βρεις ένα κοστούμι με φτερά τόσο στα μανίκια, όσο και στο τελείωμα του παντελονιού, για να είναι εξίσου εντυπωσιακό και μόνο του. Γενικά αγαπάμε τα φτερά και είναι το πιο cool και feminine embellish που μπορείς να προσθέσεις σε ένα χριστουγεννιάτικο look.