Snow White: Το λευκό έγινε το νέο μαύρο του χειμώνα και είναι πιο chic από ποτέ

Ναταλία Κατσακιώρη
Snow White: Το λευκό έγινε το νέο μαύρο του χειμώνα και είναι πιο chic από ποτέ
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Οι fashion experts σου δείχνουν πώς να φορέσεις το λευκό και το χειμώνα, με τους πιο fashion forward συνδυασμούς της σεζόν.

Δεν θα μιλήσουμε και πάλι για το γνωστό ζήτημα, που η μόδα ξεπέρασε. Το ότι δηλαδή το λευκό σαν χρώμα θεωρούνταν αμιγώς καλοκαιρινό. Αυτό δεν ισχύει, και ευτυχώς, εδώ και πολλά χρόνια δεν χρειάζεται να στέκεται κανείς σε παλιούς και άχρηστους κανόνες γύρω από το styling. Το winter white είναι από μόνο του πλέον μία κατηγορία και δεν είναι λίγες οι fashion lovers, που ορκίζονται στην κομψότητα, αλλά και την πρακτική πλευρά ενός total white outfit.

Γενικά, τα total color ή total printed σύνολα είναι η πιο εύκολη λύση, γιατί ξοδεύεις ελάχιστο χρόνο στο styling και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να γίνει κάποιο λάθος, όπως στο color blocking. Ειδικότερα, αν μιλήσουμε για το λευκό σαν χρώμα, θα διαπιστώσεις ότι έχει πολλά πλεονεκτήματα. Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο elegant αποχρώσεις της χειμερινής παλέτας και φαίνεται πάντα chic και polished, δίνοντας σε κάθε εμφάνιση έναν elegant τόνο, όσο casual και αν είναι. Επίσης, προφανώς και δεν ισχύει ο μύθος ότι το λευκό δίνει όγκο, αφού το οποιοδήποτε ρούχο σε οποιοδήποτε χρώμα, μπορεί να αναδείξει το σώμα μας, αν επιλέξουμε το σωστό item για το στυλ μας.

Κεφάλαιο μπότες: Τα πιο ενημερωμένα σύνολα σύμφωνα με το french chic style

winter_white-(4).jpg

Η winter white γκαρνταρόμπα, όπως πρέπει να είναι.

winter_white-(9).jpg

Αν δεν έχεις ακόμη αποκτήσει τη δική σου μικρή, capsule γκαρνταρόμπα σε λευκό, καλό θα ήταν να ξεκινήσεις με ένα πανωφόρι. Τα λευκά παλτό έχουν την τιμητική τους φέτος, το ίδιο και τα άσπρα blazers. Ένα κομψό, λευκό φόρεμα μπορεί να αντικαταστήσει το little black dress σου με μεγάλη επιτυχία και να γίνει το πιο πρωτότυπο φόρεμα για ένα ρεβεγιόν. Το λευκό denim παντελόνι έχει πάρει πλέον την αξία του κλασικού, όπως και το λευκό πουκάμισο.

Paris-str-S23-1381.jpg

Ένα cozy πλεκτό ή ένα ένα ζευγάρι μπότες στην ίδια απόχρωση είναι επίσης μία πολύ καλή επένδυση. Αν, όμως, δεν είσαι φίλη του λευκού, μπορείς να πειραματιστείς με τις off white αποχρώσεις και το ivory, που πλησιάζουν πιο πολύ στα neutrals. Για ένα πιο τολμηρό outfit, σπάσε το total white με ένα ζευγάρι παπούτσια σε κάποια ζεστή απόχρωση ή σε animal print.