Οδηγός αγοράς: Τα last minute buys που δεν πρέπει να ξεχάσεις αυτές τις γιορτές

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα last minute buys που δεν πρέπει να ξεχάσεις αυτές τις γιορτές
Photo Credit:Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Αν δεν πρόλαβες να βγεις για ψώνια ακόμη, εμείς δημιουργήσαμε για σένα την κορυφαία wish list.

Ξέρω την κατάσταση. Ήρθαν οι γιορτές και εσύ ακόμη δεν έχεις προλάβει να κάνεις τα ψώνια σου. Γιατί οι υποχρεώσεις στη δουλειά είναι πολλές, γιατί η οικογένεια και οι αγαπημένοι μας είναι πάντα σε προτεραιότητα και γιατί σίγουρα όλο και κάποιες ετοιμασίες θα έχεις να κάνεις είτε για το σπίτι, είτε για μια μικρή απόδραση, που μπορεί να έχεις κανονίσει. Οπότε σίγουρα έχεις δει πολλές βιτρίνες, αλλά δεν πρόλαβες να κάνεις τις αγορές σου. Ευτυχώς, για εμάς τα καταστήματα είναι ανοιχτά, τηρώντας το διευρυμένο, εορταστικό ωράριο, άρα έχουμε ακόμη την ευκαιρία για ένα γρήγορο shopping.

last_minute_buys-(4).jpg

Κάθε χρόνο, θα έχεις δει αντίστοιχους οδηγούς αγοράς, που θέλουν να σε βοηθήσουν με τα ψώνια της τελευταίας στιγμής. Το fashion team του Queen.gr δημιούργησε ένα διαφορετικό shopping quide, που περιλαμβάνει προτάσεις για δώρα, έξυπνα και value for money για τους αγαπημένους σας, αλλά και κάποια items για το γιορτινό σου look, σε περίπτωση που ψάχνεις κάτι για σένα. Έχουμε επιλέξει, κυρίως, κάποια κομμάτια, που μπορούν να ενταχθούν σε ένα outfit με basic κομμάτια και να αναβαθμίσουν το όλο look, κάνοντας το απόλυτα festive.

Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish πλεκτά στα βασικά χρώματα που μπορείς να συνδυάσεις με τα πάντα

last_minute_buys-(1).jpg

Ένα crop, sparkly top με sexy halter σχέδιο, μία ζακέτα με παγιέτες,μία mini φούστα σε metallic ύφασμα, ένα παλτό σε ρομαντικό style, που θα σε συνοδεύσει και τον υπόλοιπο χειμώνα, ένα ζευγάρι mules σε bold απόχρωση ή οι κλασικές sling back γόβες με το άνετο kitten heel, ένα διάφανο κορμάκι και cozy παντόφλες σε printed logo μοτίβο είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές, που θα βρεις στο παρακάτω shopping guide. Δικές μου αγαπημένες είναι τα Tommy Hilfiger sliders σε puffer στυλ, αλλά και η βελούδινη, μπλε, ολόσωμη φόρμα.

Η Τάμτα φόρεσε το viral crop top της χρονιάς και το συνδύασε με τη δερμάτινη φούστα της

Ακόμη και είμαστε ένα βήμα πριν τις βραδιές του ρεβεγιόν, κάνε μια βόλτα στα κοντινά σου καταστήματα και χάρισε κάτι στον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου, επιλέγοντας κάτι όμορφο, χρήσιμο και διαχρονικό, για να κλείσεις το 2022 με style και sparkle!

Τα best last minute buys σου: