Η Κλέλια Ανδριολάτου δεν φοβάται το χρώμα και η κόκκινη καμπαρντίνα της είναι η απόδειξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Κλέλια Ανδριολάτου δεν φοβάται το χρώμα και η κόκκινη καμπαρντίνα της είναι η απόδειξη

Αν μιλήσουμε για το απόλυτο χρώμα του μήνα, αυτό είναι το x-mas red. Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι η απόλυτη έμπνευση. 

Τι θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς χρώμα; Μία ακόμη αδιάφορη γιορτή θα πω εγώ και θα εξηγήσω αμέσως το γιατί. Γενικά, το χρώμα είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία των Χριστουγέννων, που έχουν ταυτιστεί με το κάθε τι λαμπερό, αλλά και με το ζεστό x-mas red, το κόκκινο του Άγιου Βασίλη. Σίγουρα ξέρεις τη γνωστή ιστορία πως η πολυεθνική της Coca Cola κατάφερε να κάνει τον Santa Claus κόκκινο από το παραδοσιακό του πράσινο χρώμα, αλλάζοντας για πάντα τη μεγάλη αυτή γιορτή.

Ας μιλήσουμε, όμως, και λίγο για μόδα. Αν είσαι ο τύπος που φοράει χρώμα, τότε πιθανότατα να μην χρειάζεσαι και πολύ τα παρακάτω tips, αφού θα έχεις ήδη βάλει στη ζωή σου κάτι κόκκινο. Αν, όμως, δεν τόλμησες ακόμη ένα color blocking, τότε μικρές κόκκινες πινελιές θα σε βάλουν σε x-mas mood. Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι μεγάλη θαυμάστρια των χρωμάτων και φρόντισε να αναδείξει το κόκκινο με τον καλύτερο τρόπο.

https://www.instagram.com/p/Clv8qEfDNXl

Η Σοφία Καρβέλα είναι η denim expert που χρειαζόμαστε και φοράει το πιο ενημερωμένο τζιν της σεζόν

Κόκκινο όπως λέμε sexy vinyl.

Αυτή η επιλογή είναι must για σένα, που αγαπάς τις extravagant επιλογές. Η Κλέλια είναι ένα κορίτσι που αγαπά τη μόδα και αυτό φαίνεται και από το Instagram account της, το οποίο είναι γεμάτο με δημιουργικά σύνολα και edgy items. Ένα από αυτά είναι και η κατακόκκινη καμπαρντίνα της από glossy vinyl ύφασμα, που μας ξετρέλανε. Είναι ένα κομμάτι από την limited collection της Ελληνίδας σχεδιάστριας Vassia Kostara, και η Κλέλια τόλμησε ένα ανατρεπτικό styling.

Μαύρο biker shorts, μαύρες, combat boots και ένα all over printed μπλουζάκι ζιβάγκο, σε μαύρο και μπλε. Υπάρχει το στοιχείο του color blocking φυσικά, αλλά όχι σε έντονο βαθμό, οπότε βλέπεις πόσο ωραία μπορούν να λειτουργήσουν τα χρώματα, υπό δοιαφορετικές συνθήκες. Το συγκεκριμένο πανωφόρι είναι βέβαια ιδιαίτερο, αλλά μπορείς να βάλεις ένα τέτοιο item στη ντουλάπα σου και να το συνδυάσεις για αρχή με τα αγαπημένα σου basics. Για εσένα, που θέλεις να ξεχωρίζεις είναι must have.

https://www.instagram.com/p/CinFPwVDp1o
DPG Network