Οδηγός αγοράς: Τα cozy κασκόλ που θα γίνουν το καλύτερο δώρο για σένα και τους αγαπημένους σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα cozy κασκόλ που θα γίνουν το καλύτερο δώρο για σένα και τους αγαπημένους σου

Το πιο χρήσιμο αξεσουάρ για το κρύο, που μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Μέχρι στιγμής δεν είχαμε θυμηθεί τα καθαρά χειμωνιάτικα items της ντουλάπας μας λόγω καιρού. Με το που είδαμε, όμως, τις πρώτες χαμηλές θερμοκρασίες, επανήλθαμε αμέσως στο vibe της εποχής και αναζητήσαμε τα χοντρά μας πανωφόρια, τα καπέλα και τα σκουφάκια μας, τα χοντρά μας πουλόβερ, τις μάλλινες κάλτσες και τα κασκόλ. Γενικά, τα κασκόλ, αν και είναι από τα βασικά συστατικά στοιχεία ενός winter look, μόλις τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να γίνεται it item, με χρώματα, σχέδια και διαφορετικά υφάσματα, που το κάνουν πιο fan από ποτέ. Όπως το signature πλέον καρό κασκόλ του οίκου Acne Studios και τα πολύχρωμα items του Ganni.

https://www.instagram.com/p/CmQ1V71tUM1

O συνηθισμένος τρόπος για να φορέσει κανείς το κασκόλ του είναι κλασικά τυλιγμένο γύρω από το λαιμό σου, σφιχτά ή και πιο χαλαρά, ανάλογα το στυλ του πανιού. Οι fashion insiders, όμως, έχουν αξιολογήσει διαφορετικά τις δυνατότητες ενός statement κασκόλ, χρησιμοποιώντας το και ως head piece, δεμένο γύρω από το κεφάλι ή και δεμένο με ζώνη στη μέση, δίνοντας του την ιδιότητα μιας κάπας. Για το τελευταίο styling trick θα χρειαστείς ένα oversized, τετράγωνο κασκόλ.

Φόρεμα ή παντελόνι; Η Δανάη Μπάρκα σου δείχνει πώς να φορέσεις και τα δύο τα φετινά Χριστούγεννα

https://www.instagram.com/p/ClGm0b_jWCU

Επίσης, ένα ποιοτικό κασκόλ, από βαμβάκι, μαλλί ή βισκόζη, μπορεί να γίνει ένα ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα. Για άντρες, γυναίκες, αλλά και για παιδάκια, που σίγουρα θα το αξιοποιήσουν το υπόλοιπο του χειμώνα. Τα καρό prints είναι πάντα μια καλή επιλογή, το ίδιο και το animal print για γυναίκες που αγαπούν το mix & match. Αν θέλεις να πάρεις κάτι μονόχρωμο, τότε τόλμησε ένα λαμπερό πράσινο, ένα μωβ ή και ένα κίτρινο κασκόλ με χοντρά κρόσσια. Τα πλεκτά items μπορούν να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον με τις περίτεχνες υφές και πλέξεις. Ένα από τα πιο δυνατά trends στα κασκόλ, αλλά και τα μαντήλια, είναι και η logomania. Βρες το δικό σου αγαπημένο, ζεστό κασκόλ στο brand που σου ταιριάζει και επένδυσε σε ένα all over printed κομμάτι.

Tα best buys σου: