Φόρεμα ή παντελόνι; Η Δανάη Μπάρκα σου δείχνει πώς να φορέσεις και τα δύο τα φετινά Χριστούγεννα

Ναταλία Κατσακιώρη
Φόρεμα ή παντελόνι; Η Δανάη Μπάρκα σου δείχνει πώς να φορέσεις και τα δύο τα φετινά Χριστούγεννα

Η Δανάη έκανε δύο μοναδικά σύνολα με γιορτινή διάθεση, θηλυκότητα και sexiness. 

Οι γνώμες διίστανται: φόρεμα ή παντελόνι; Μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα τςη μόδας, που και οι δύο πλευρές έχουν φανατικούς οπαδούς. Άλλες γυναίκες νιώθουν πολύ πιο άνετα μέσα στα φορέματα τους και άλλες με τα άνετα παντελόνια τους. Η μόδα δεν έχει σύνορα πλέον και η κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει ελεύθερα όποιο item της αρέσει, για κάθε περίσταση. Ειδικά, όταν μιλάμε για τις γιορτές των Χριστουγέννων, μία από τις ωραιότερες εποχές του χρόνου, θέλουμε να είμαστε ναι μεν στυλάτες και εντυπωσιακές, αλλά χωρίς να νιώθουμε καμία πίεση.

Και αν υπάρχει μία γυναίκα στην ελληνική τηλεόραση, που είναι η απόλυτη έκφραση του body positivity και γενικότερα του self love, αυτή είναι η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» σου δίνει την αίσθηση ότι δεν θα ήθελε να είναι καμία άλλη, και δεν θα καταπίεζε ποτέ τον εαυτό της με κάτι που δεν της αρέσει. Το ίδιο ισχύει και στο styling, που επιλέγει για τις εμφανίσεις της.

Η Τάμτα φόρεσε το viral crop top της χρονιάς και το συνδύασε με τη δερμάτινη φούστα της

Τα δύο γιορτινά looks της Δανάης θα σου δώσουν έμπνευση.

https://www.instagram.com/p/CmPgbfdsI2n

Τις τελευταίες εβδομάδες, που έχουμε μπει σε γιορτινή διάθεση η Δανάη έκανε δύο φανταστικές εμφανίσεις στο ίδιο mood, δείχνοντας μας δύο λαμπερά σύνολα για τις ημέρες των γιορτών και τα βράδια του ρεβεγιόν. Το ένα περιλαμβάνει ένα total black look, με ένα μαύρο, wide leg παντελόνι με ψηλή μέση και ένα corset top σε άκρως sexy διάθεση. Από πάνω η Δανάη έσπασε το ολόμαυρο look της με ένα tailored σακάκι σε χακί απόχρωση και ένα κολιέ-αλυσίδα, που τόνισε το ντεκολτέ. Η ανατροπή έγινε στα παπούτσια, αφού η Δανάη φόρεσε ένα ζευγάρι sneakers, το κλασικό σχέδιο της Converse, σε μαύρο.

https://www.instagram.com/p/Cl4lQ8KMTiW

Το δεύτερο outfit της Δανάης βρίσκεται στην απέναντι πλευρά, αυτή των φορεμάτων, με μία μοναδική δημιουργία από το σχεδιαστικό δίδυμο των MI-RO. Σε συνεργασία με τη στυλίστρια Τζέλα Μαρτσέκη, η Δανάη έκανε ένα total sparkly x-mas look για τη βραδιά βράβευσης του συγκροτήματος Melisses. Σε μπλε απόχρωση, η Δανάη φόρεσε ένα mini, total sequined φόρεμα με of shoulder σχέδιο. Γενικά, οι παγιέτες είναι το ππιο χαρακτηριστικό στοιχείο των βραδινών items για τις γιορτές. Τα platformed, μπλε πέδιλα της, σε strappy style ολοκλήρωσαν το σύνολο.