Οδηγός αγοράς: Οι πιο κομψές cross body τσάντες για να φορέσεις πάνω από το παλτό σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Οι πιο κομψές cross body τσάντες για να φορέσεις πάνω από το παλτό σου
Photo Credit: Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Γιατί οι τσάντες χιαστί ήταν, είναι και θα είναι η πιο βολική τσάντα του χειμώνα. Στα εξηγώ όλα παρακάτω.

Το θέμα της τσάντας είναι πολύ βασικό για όλες τις γυναίκες. Ο μικρός μας κόσμος βρίσκεται μέσα στην καθημερινή μας τσάντα, αυτή που έχουμε λίγο-πολύ κάθε μέρα μαζί μας από το πρωί μέχρι το βράδυ και έχει όλα τα απαραίτητα. Το θέμα τσάντα, όμως, γίνεται κάπως πιο δύσκολο και περίπλοκο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Και αυτό γιατί τα χοντρά puffer jackets, τα oversized παλτό, οι γούνες και το layering δημιουργούν όγκο, οπότε οι άλλωτε τεράστιες shopper bags μας δεν είναι και η καλύτερη ιδέα τώρα πια. Πρακτικά μιλώντας, δεν μπορείς να κουβαλάς μαζί σου μία τεράστια τσάντα με τόσο χοντρά ρούχα.

Οι 5 super άνετες midi φούστες που θα σε κάνουν να αφήσεις στην άκρη το τζιν παντελόνι σου

cross_body_bags-(6).jpg

Από την άλλη θα ήθελα να μπούμε λίγο και στο σκεπτικό των Γαλλίδων και των πιο μικρών και πρακτικών τσαντών, που καλό θα ήταννα έχουμε μαζί μας αυτή την περίοδο. Και τι πιο πρακτικό από μία cross body τσάντα, δηλαδή μία τσάντα χιαστί; Γιατί μπορεί να φορεθεί πάνω από το οποιοδήποτε παλτό ή jacket, ακόμη και από το τεράστιο duvet coat σου, χωρίς να εμποδίζει καθόλου τις κινήσεις σου. Επίσης, οι cross body τσάντες έχουν επίσης μεγάλη ποικιλία και στα μεγέθη που μπορείς να βρεις στην αγορά. Από μία μικρή βραδινή τσάντα χιαστί, που χωράει μόνο τα κραγιόν και τα κλειδιά σου, μέχρι και τις μεγαλύτερες τσάντες τύπου ταχυδρόμος, που μπορούν να έρθουν μαζί σου και στο γραφείο.

cross_body_bags-(2).jpg

Στις τάσεις των cross body τσαντών κυριαρχούν φυσικά τα έντονα χρώματα, όπως και στις υπόλοιπες τσάντες για το 2023. Προσωπικά αγαπώ πολύ το πράσινο και το μπλε και αυτό γιατί ναι μεν είναι bold και fun, αλλά από την άλλη συνδυάζονται εύκολα. Τα μοτίβα σε στυλ monogram έχουν την τιμητική τους, το ίδιο και τα ιδιαίτερα υλικά, όπως τα metallic δέρματα και οι fluffy τσάντες με faux γούνα ή teddy ποιότητες. Είναι η must τσάντα του χειμώνα, που θα σε βοηθήσει να περάσεις τις κρύες μέρες με άνεση και στυλ. Δύο στα δύο!

cross_body_bags-(5).jpg

Τα best buys σου: