Η Ashley Graham πιστεύει ότι με ένα σακάκι όλα τα curvy κορίτσια μπορούν να «κατακτήσουν τον κόσμο»

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ashley Graham πιστεύει ότι με ένα σακάκι όλα τα curvy κορίτσια μπορούν να «κατακτήσουν τον κόσμο»

Και το αποδεικνύει, δείχνοντας σου πώς να το συνδυάσεις και να το απογειώσεις. Έχεις καμπύλες; Τόσο το καλύτερο!

Υπάρχουν πάρα πολλοί μύθοι και πραγματικότητες γύρω από το θέμα των curvy γυναικών και το τι πρέπει να φοράνε. Η απάντηση είναι φυσικά «ότι θέλουν», αλλά πάντα, όποιος και αν είναι ο σωματότυπος μας θέλουμε να έχουμε κάποια μικρά styling tips στο πίσω μέρος του μυαλού μας, που θα μας βοηθήσουν στο καθημερινό μας ντύσιμο. Και είναι απόλυτα λογικό. Επιστρέφοντας, λοιπόν στους μύθους περί curvy γυναικών, μέχρι και πριν κάποια χρόνια τα juicy κορίτσια απέφευγαν το οτιδήποτε tailored, στενό, που τόνιζε το σώμα και ακολουθούσε μια τακτική της «κάλυψης-απόκρυψης». Αυτό φυσικά δεν ισχύει και δεν θα έπρεπε να ισχύει ποτέ, αφού κάθε άλλο παρά αλήθεια είναι.

https://www.instagram.com/p/ChsVSUJLHoJ

Με μια ματιά στο Instagram profile της Ashley Graham, του πρώτου και απόλυτου super plus size model, θα προσέξεις αμέσως τον απίστευτο τρόπο που ντύνεται και την ικανότητα να συνδυάζει τα πιο ανατρεπτικά items μεταξύ τους, αναδεικνύοντας τις καμπύλες της με έναν τρόπο sexy και εντελώς ακομπλεξάριστο. Αν ανήκεις στα curvy κορίτσια, τότε ο λογαριασμός της Ashley θα είναι για σένα ένα μικρό tutorial με τα καλύτερα outfits που μπορείς να δημιουργήσεις με ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

Οι 5 super άνετες midi φούστες που θα σε κάνουν να αφήσεις στην άκρη το τζιν παντελόνι σου

Μια μικρή στυλιστική εμμονή της Ashely είναι τα σακάκια και ειδικά το μαύρο σακάκι της, το οποίο και χρησιμοποιεί σε πολλά, διαφορετικά outfits. Σε ένα από τα video που έκανε με την αμερικάνικη Vogue έδωσε ίσως την πιο πολύτιμη συμβουλή για το μαύρο μας blazer, λέγοντας ότι για εκείνη είναι ένα είδος power suit. Με λίγα λόγια και με ένα super κεφάτο mood, όπως μας έχει συνηθίσει, εξηγεί γιατί δεν πρέπει να κρατάμε τα κλασικά κομμάτια της ντουλάπας μας, όπως το μαύρο μας σακάκι εγκλωβισμένα σε basic combos και δημιουργεί ένα ανατρεπτικό επαγγελματικό look με ένα μαύρο blazer και το αγαπημένο της sparkly πουκάμισο. «Ένα σακάκι μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο,» λέει και μας δε'ιχνει το δικό της αγαπημένο interview look.

Φόρα το μαύρο σακάκι σου σαν την Ashley και κατέκτησε τον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/CnPa5Tvjrd4