Οδηγός αγοράς: Τα 8 απόλυτα essentials του χειμώνα που θα βρεις σε έκπτωση

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα 8 απόλυτα essentials του χειμώνα που θα βρεις σε έκπτωση
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Από τη μαύρη σου τσάντα μέχρι το διαχρονικό πλεκτό, αυτά είναι τα απόλυτα must haves της γυναικείας ντουλάπας και θα τα βρεις σε έπκτωση. 

Πόσες φορές δεν έχεις ταυτίσει στο μυαλό σου το κλασικό στυλ με κάτι το βαρετό και το αναμενόμενο; Όμως αυτή δεν είναι όλη η αλήθεια. Συνήθως όταν ακούς τη λέξη κλασικό σκέφτεσαι αυτόματα ένα μαύρο αδιάφορο σακάκι και ένα λευκό πουκάμισο, από αυτά που έβλεπες κάποτε σαν office look σε διάφορα γραφεία της πόλης, οπότε, η αίσθηση του stylish απομακρύνεται. Αυτό, βέβαια, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού τα κλασικά κομμάτια της ντουλάπας μας μπορούν να έχουν πάντα ιδιαίτερες, προσεγμένες λεπτομέρειες, που να τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Αρκεί να δώσεις την απαραίτητη σημασία και στο shopping.

https://www.instagram.com/p/Cn2RWNUJMTp

Σίγουρα οι διαφορετικές εποχές, απαιτούν και διαφορετικά ρούχα, αλλά αν κάνεις τις σωστές επιλογές, ψωνίζοντας basic κομμάτια σε ουδέτερη χρωματική παλέτα, θα μπορέσεις να κάνεις λίγο πιο εύκολη τη ζωή σου όσον αφορά το styling, χαρίζοντας και μία μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε ένα ρούχο. Οπότε έτσι μπορείς να μπεις σιγά-σιγά και στη λογική του seasonless shopping και να δεις την πολυχρηστικότητα των κλασικών ρούχων στη ζωή σου. Τα κομμάτια κλειδιά είναι πάντα μια καλή επιλογή.

Midi φούστα + μπότες: Το σύνολο της Ζέτας Μακρυπούλια είναι ιδανικό για σένα που αγαπάς τη λάμψη

https://www.instagram.com/p/Ci72NeksFiX

Τα essentials της γυναικείας ντουλάπας έχουν πάντα κάποιες κλασικές επιλογές, όπως ένα denim παντελόνι ή ένα ζευγάρι μαύρες μπότες, αλλά δεν σταματάνε να αννεώνονται και να ενημερώνονται με βάση τα trends, που βρίσκονται στο προσκήνιο κάθε σεζόν. Ο φετινός χειμώνας θέλει το Y2K style στο επίκεντρο, οπότε και τα staples της ντουλάπας μας θα κινήθουν σε ανάλογες γραμμές και σχέδια. Τα cargo παντελόνια, οι maxi φούστες, οι mini shoulder bags και οι πλισέ φούστες είναι μόνο κάποια από τα items που πρέπει να βάλεις στη wish list. Εμείς κάναμε την απαραίτητη έρευνα αγοράς στα αγαπημένα σου brands και καταστήματα και σου προτείνουμε παρακάτω τα οκτώ απαραίτητα essentials για το χειμώνα του 2023. Μην ξεχνάς ότι βρισκόμαστε ακόμη σε περίοδο εκπτώσεων, οπότε μπορείς να επωφεληθείς από τις προσφορές.

Editor's choices: