Αυτό είναι το φόρεμα για επίπεδη κοιλιά που λατρεύουν οι celebrities και έγινε η νέα μεγάλη τάση

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτό είναι το φόρεμα για επίπεδη κοιλιά που λατρεύουν οι celebrities και έγινε η νέα μεγάλη τάση

Η Bella Hadid το φόρεσε στην πασαρέλα και η Kendall Jenner ακολούθησε.

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στον πρώτο μήνα του χρόνου, αλλά έχουμε ήδη ξεκινήσει να βλέπουμε τα trends για την άνοιξη του 2023. Και τα φορέματα είναι τα πιο αγαπημένο μας item για τον ανοιξιάτικο καιρό. Το νέο αυτό dress trend για το 2023 ήρθε και πάλι από τη Victoria Beckham, η οποία μετά το απόλυτο βραδινό slip dress που φόρεσε στο γάμο του γιου της Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz, δημιουργώντας μία ολόκληρη τάση στο wedding quest style, δημιούργησε και το πιο κολακευτικό φόρεμα για το γυναικείο σώμα.

Flat tummy dress: Το νέο trend που αγαπούν οι celebrities.

Οι θεές Eva Herzigová, Irina Shayk και Amber Valletta περπάτησαν στο show επιστροφή του οίκου Mugler

Μιλάμε για το υπέροχο πράσινο φόρεμα από την SS23 συλλογή του οίκου Victoria Beckham, που το είδαμε για πρώτη φορά στο catwalk από την Bella Hadid. Η σχεδιάστρια το παρουσίασε on catwalk με μαύρες μπότες και μαύρα, ελαστικά, opera γάντια πάνω από τον αγκώνα. Το συγκεκριμένο item έκλεψε αμέσως τις εντυπώσεις και δεν άργησε να δημιουργήσει μια νέα τάση, λόγω του πανέξυπνου πατρόν του που αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα ιδανικά και καλύπτει την κοιλίτσα. Για αυτό και οι editors το ονόμασαν ως flat tummy dress, δηλαδή το φόρεμα που κάνει αδύνατη την κοιλίτσα.

https://www.instagram.com/p/CnpdGZXInej

Το μυστικό του κρύβεται αφενός στο μεταξωτό, satin ύφασμα του και το υπέροχο shape του. Ένα φόρεμα με midi, ανάλαφρη γραμμή, με ψηλή λαιμόκοψη και φαρδιά μανίκια με ανοίγματα που δίνουν αέρα στην κίνηση, ενώ το σημείο κλειδί είναι σίγουρα το ντραπέ, γύρω από τη μέση και την κοιλίτσα. Η μεγάλη αυτή σούρα δίνει την ψευδαίσθηση της αδύνατης κοιλίτσας και τονίζει έξυπνα τα σημεία, που θέλουμε. Το ίδιο ακριβώς apple green φόρεμα από τη συλλογή της Victoria Beckham φόρεσε και η Kendall Jenner, επιλέγοντας να το μεταφέρει και στην πραγματική ζωή ακριβώς όπως παρουσιάστηκε και στο catwalk. Με τα ίδια μαύρα γάντια και τις ίδιες ακριβώς μπότες. Και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Θυμήσου το flat tummy dress και αναζήτησε ένα ανάλογο σχέδιο, για να φορέσεις πρώτη την πιο κολακευτική τάση της σεζόν.