Αυτές είναι οι 3 φούστες που θα φορέσουμε την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτές είναι οι 3 φούστες που θα φορέσουμε την άνοιξη

Οι πρώτες τάσεις για την άνοιξη του 2023 έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν στο street style και αυτές είναι οι τρεις φούστες που θα βλέπεις παντού.

Οι φούστες είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Και αυτό γιατί μπορούν να αντικαταστήσουν πολύ εύκολα τα αγαπημένα μας παντελόνια, αν επιλέξουμε τη γραμμή που μας ταιριάζει. Η αλήθεια είναι ότι τα skirt trends των τελευταίων σεζόν έχουν ίσως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από οποιοδήποτε άλλο item, αφού οι αγαπημένοι σχεδιαστές έχουν φροντίσει να δώσουν μία διαφορετική νότα στην καθημερινή εκδοχή της φούστας. Από τα micro mini και τα ultra maxi, στις πλισέ φούστες και τα σχέδια σε στυλ cargo, αυτή την άνοιξη θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις στη συλλογή σου μία φούστα, που θα σπάσει για λίγο τη ρουτίνα.

skirt_trends_spring-(2).jpg

Η άνοιξη είναι κατεξοχήν η εποχή της φούστας και αυτό γιατί υπάρχουν αντικειμενικοί και πρακτικοί λόγοι. Από τη μία έχει φύγει ο χειμώνας, οπότε αλλάζει η διάθεση και από την άλλη η θερμοκρασία είναι καλή χωρίς τις εξάρσεις του καλοκαιριού. Οπότε έρχεται ο καιρός να απολαύσεις το ελαφρύ, ανοιξιάτικο ντύσιμο και μία ενημερωμένη φούστα είναι must.

10+1 επίκαιρα και πρακτικά σύνολα για να φορέσεις τη γούνα σου

Τα τρία σχέδια σε φούστες που θα φορέσουμε την άνοιξη.

Τζιν φούστα: Το ξέρεις και το ξέρω. Σαν τη τζιν φούστα δεν έχει, για όποια γραμμή ή σχέδιο και αν μιλάμε. Φέτος, ακολούθησε πιο updated μονοπάτια και εμπνεύσου από το Y2K style, που θα είναι η πιο δυναμική τάση της σεζόν. Τσέπες σε στυλ cargo και maxi μήκη είναι ευπρόσδεκτα.

skirt_trends_spring-(6).jpg
skirt_trends_spring-(4).jpg

Satin φούστα: Προσωπικά αγαπώ το σατέν σαν ποιότητα, no matter what. Ειδικά, οι σατέν φούστες είναι η αδυναμία μου και αυτό γιατί κάνουν τη ζωή σου ξαφνικά πιο εύκολη και sexy. Πώς; Με αυτή την υπέροχη υφή τους, το απαλό ύφασμα και την αβίαστη γραμμή που έχουν στα τελειώματα τους. Μπορεί επίσης να σταθεί σε οποιαδήποτε περίσταση, από ένα casual look με sneakers μέχρι ένα επίσημο γεύμα ή μια βραδινή έξοδο. Μία αγορά -επένδυση.

skirt_trends_spring-(8).jpg
skirt_trends_spring-(1).jpg

Πλισέ: Το ήξερες, το υποπτεύθηκες, επιβεβαιώθηκες. Το πλισέ συνεχίζει την επέλασή του και την άνοιξη και μας αρέσει πολύ, γιατί αυτό σημαίνει ότι θα αξιοποιήσουμε όλες αυτές τις πλισέ φούστες που βάλαμε και το χειμώνα. Εδώ λατρέψαμε τα micro mini, αλλά ως γνωστόν κάθε γυναίκα έχει τον τύπο της.

skirt_trends_spring-(3).jpg
skirt_trends_spring-(5).jpg