Ankle boots: Τα αγαπημένα μποτάκια του χειμώνα και όλοι οι τρόποι να τα φορέσεις και την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Ankle boots: Τα αγαπημένα μποτάκια του χειμώνα και όλοι οι τρόποι να τα φορέσεις και την άνοιξη
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Είναι το ζευγάρι που φόρεσες όλο το χειμώνα και θα συνεχίσει να είναι το αγαπημένο σου και την άνοιξη. Άσε για λίγο τις μπότες και go for ankle boots!

Το 2022 ήταν σίγουρα η χρονιά της μπότας, με όλα τα σχέδια σε μπότες να φοριούνται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι της ντουλάπας μας. Όσο, όμως, και αν πιστεύουμε στην seasonless πολιτική της σύγχρονης μόδας, οι μπότες μας είναι σίγουρα το πρώτο πράγμα που πρέπει να αντικαστήσουμε με την αλλαγή της σεζόν. Γιατί ειδικά με τον καιρό στη χώρα μας, ένα ζευγάρι ψηλές μπότες μπορεί να γίνει ανυπόφορο.

Τι θα φορέσουμε τον Μάρτιο; Οι κορυφαίες τάσεις του μήνα από το street style του Paris Fashion Week

ankle-boots_spring_outfits-(7).jpg

Τα ankle boots, τα αγαπημένα μας all day μποτάκια έρχονται να αντικαστήσουν τις μπότες και να δώσουν στα looks μας το spring mood που θέλουμε. Αν κρίνουμε, μάλιστα, από τα catwalks με τις ready to wear συλλογές όλων των κορυφαίων οίκων για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2023, τότε η επιστροφή των ankle boots ως τα απόλυτα παπούτσια της σεζόν επιβεβαιώνεται. Όλα τα στυλ σε ankle boots θα παίξουν λίγο-πολύ στα trends, από μποτάκια κάλτσα και platformed, retro booties, μέχρι western ankle boots και square toe, ενημερωμένα μποτάκια.

ankle-boots_spring_outfits-(6).jpg

Εμείς συγκεντρώσαμε τα τέσσερα κορυφαία combos της άνοιξης που αξίζει να δοκιμάσεις, ανάλογα με τα ankle boots που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

Τα 4 σύνολα με τα ankle boots του χειμώνα που θα φορέσεις την άνοιξη: