Οι τσάντες που θα κρατήσουμε την άνοιξη θα έχουν χρώμα -Συγκεκριμένα τις 5 παρακάτω super αποχρώσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι τσάντες που θα κρατήσουμε την άνοιξη θα έχουν χρώμα -Συγκεκριμένα τις 5 παρακάτω super αποχρώσεις
Photo Credit: Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Η χρωματική παλέτα της άνοιξης έρχεται να δώσει την έμπνευση της στις τσάντες της σεζόν και να μας δείξει ότι τα ανατρεπτικά χρώματα είναι αυτά που θα ξεχωρίσουν.

Η μεγάλη σου μαύρη shopper bag θέλει ξεκούραση. Το ίδιο και εσύ και το στυλ σου. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την αφήσεις για λίγο στην άκρη και να εξερευνήσεις τα δικά σου αγαπημένα χρώματα, που θα ανεβάσουν τη διάθεση σου και θα φρεσκάρουν λίγο την εικόνα σου. Φυσικά, εμείς κάναμε μία μικρή έρευνα στις τάσεις της σεζόν για τις αγαπημένες μας τσάντες και έχουμε κάνει μία λίστα με τα πέντε must buy χρώματα της άνοιξης.

spring_bags_colors-(1).jpg

Έχουμε περάσει με επιτυχία τη φάση του Barbiecore με τα ροζ και φούξια αξεσουάρ να είναι ένα βασικό στοιχείο της ζωής μας εδώ και αρκετούςμήνες. Φυσικά, και μπορείς να συνεχίσεις να φοράς αυτά τα αξεσουάρ, αλλά αν θέλεις τώρα να βάλεις μία νέα τσάντα στη συλλογή σου, καλό θα ήταν να αποφύγεις το χιλιοφορεμένο ροζ και τις αποχρώσεις του.

Οδηγός αγοράς: Το μαύρο τζιν παντελόνι είναι το μόνο dark στοιχείο που θέλεις την άνοιξη

spring_bags_colors-(8).jpg
spring_bags_colors-(7).jpg

Το street style ανέδειξε τα δικά του αγαπημένα χρώματα για την άνοιξη του 2023 και εμείς σου παρουσιάζουμε τα πέντε επικρατέστερα για τους επόμενους μήνες.

Tα 5 χρώματα στις τσάντες της άνοιξης: