Θα φύγεις το Πάσχα; Όλα τα essentials που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα

Ναταλία Κατσακιώρη
Θα φύγεις το Πάσχα; Όλα τα essentials που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Μην τρέχεις πάλι τελευταία στιγμή και χάνεσαι μέσα σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Έχουμε τα  απαραίτητα items της βαλίτσας σου.

Το ελληνικό Πάσχα είναι από μόνο του ένα concept. Μια μικρή «επιχείρηση» η οποία προετοιμάζεται ήδη από τις Απόκριες και έχει τη δική της σημασία. Και το παραδοσιακό, ελληνικό Πάσχα είναι συνώνυμο με το χωριό ή γενικότερα τις εξορμήσεις στην εξοχή, αν δεν ανήκεις στους τυχερούς που έχουν χωριό. Οπότε αμέσως μιλάμε για ένα mini trip, μία βαλίτσα και αρκετή σκέψη πίσω από το τι πρέπει να πάρεις μαζί σου για τις ημέρες που θα βρεθείς μακριά από την πόλη μαζί με αγαπημένους και φίλους. Η πρώτη συμβουλή που θα σου δώσω θα είναι να μην τα αφήσεις όλα για την τελευταία στιγμή, γιατί τότε θα καταλήξεις ή με μία υπεργεμάτη βαλίτσα με άχρηστα πράγματα, ή με σοβαρές ελλείψεις στα απαραίτητα, που δεν σκέφτηκες τελικά να πάρεις μαζί σου.

https://www.instagram.com/p/CqlhRVxNTl6

Φυσικά, και το στυλ που θέλουμε για τις ημέρες του Πάσχα θα είναι εντελώς casual, αντίστοιχο με το look που έχουμε σε μία εκδρομή μας την άνοιξη. Οπότε πάμε να διαλέξουμε τα items που θα πάρουμε μαζί μας από τα basics της ντουλάπας μας. Η χρωματική παλέτα δεν είναι απαραίτητο να ακολουθεί την ίδια βασική λογική. Πάρε μαζί σου όλα τα αγαπημένα σου χρώματα! Εξάλλου άνοιξη σημαίνει χρώμα, σημαίνει prints και ενδιαφέροντα patterns. Τα δύο πρώτα απαραίτητα στοιχεία στα οποία πρέπει να κάνεις focus αρχικά είναι το πανωφόρι, που θα έχεις μαζί σου και τα παπούτσια σου.

Τα 10+1 πιο επίκαιρα σύνολα με φόρεμα για να αξιοποιήσεις τα αγαπημένα σου items τον Απρίλιο

suiticase-easter_essentials-(1).jpg

Ακολουθούν τα υπόλοιπα κομμάτια, όπως ένα άνετο παντελόνι, κάποια tops και μία μεγάλη πρακτική τσάντα, που θα χωράει όλα τα απαραίτητα. Εκτός, όμως, από τα τύπου εκδρομικά ρούχα σου για το πρωί σίγουρα πρέπει να φροντίσεις και για κάποιες εξόδους που ίσως κάνεις βράδυ, μετά την Ανάσταση ή και την ημέρα του Πάσχα. Ένα ρομαντικό φόρεμα σε midi ή maxi γραμμή, μονόχρωμο ή και με prints θεωρώ ότι είναι το απόλυτο key item της εβδομάδας, γιατί μπορείς να το συνδυάσεις και σε casual αλλά και σε βραδινά looks. Παρακάτω τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα βάλουμε στη δική μας πασχαλινή βαλίτσα.

Τα 5+1 essentials για το φετινό Πάσχα. Και καλό ταξίδι!