Y2K vibes: Τα 5 μεγαλύτερα trends που φόρεσες στην εφηβεία σου και είναι ξανά τάση

Ναταλία Κατσακιώρη
Y2K vibes: Τα 5 μεγαλύτερα trends που φόρεσες στην εφηβεία σου και είναι ξανά τάση
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Τα σιχαινόσουν ή τα είχες λατρέψει. Τα Y2K trends θα περάσουν σαν flashback μπροστά από τα μάτια μας.

Προφανώς και αν είσαι millennial τελευταία νιώθεις σαν να ξαναζείς την εφηβεία σου. Τουλάχιστον από την πλευρά της μόδας. Και θα μου πεις δεν ήταν αρκετά τραυματική η πρώτη φορά; Πρέπει να την ζήσω ξανά; Γιατί η αλήθεια είναι ότι τα 00s δεν έχουν ταυτιστεί και με την πιο elegant και chic περίοδο της γυναικείας μόδας. Αλλά έχει γίνει η αγαπημένη fashion περίοδος της Gen Z, που έχει αναδείξει τα 00s στο κορυφαίο trend των τελευταίων χρόνων. Σίγουρα, όμως, το 2023, ξεκινώντας από την άνοιξη και περνώντας στο καλοκαίρι έρχεται να μας θυμίσει όλα εκείνα τα items που αγαπήσαμε, ή αγαπούσαμε να μισούμε, πίσω στην εφηβική μας ηλικία. Ένα μικρό flashback, λοιπόν, στα Y2K trends της εφηβείας μας, στα χρόνια της αθωότητας που θα ξαναφορέσουμε και φέτος.

Τα αγαπημένα 90s σανδάλια της Rachel Green επιστρέφουν -Το nostalgic style στα καλύτερά του

teannger_fashion_trendingnow-(2).jpg

5 Y2K trends που θα βλέπεις παντού την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023:

Το boot cut τζιν παντελόνι: Η Beyonce που τότε ήταν μέλος των Destiny Childs φόραγε συνέχεια το αγαπημένο αυτό σχέδιο σε τζιν παντελόνι, που εφαρμόζει τέλεια στους γοφούς και δημιουργεί μια μικρή καμπάνα στο τελείωμα. Γενικά είναι έν απολύ θηλυκό σχέδιο που χαιρόμαστε που θα ξαναδούμε στο street style.

teannger_fashion_trendingnow-(5).jpg

Το motomami jacket: Είναι μία τάση προφανώς περισσότερο για την άνοιξη και το φθινόπωρο, αφού η αλήθεια είναι ότι αυτές οι δύο εποχές είναι οι σεζόν του leather jacket. Το στυλ της στολής μχανής είναι σίγουρα ιδιαίτερο και προσωπικά θεωρώ πως αν θες να επενδύσεις στη συγκεκριμένη τάση, καλό θα ήταν να την πας all the way (δηλαδή μέχρι το τέλος). Να επιλέξεις με άλλα λόγια ένα πολύχρωμο jacket με έντονες motomami αναφορές, γράμματα και motifs αλλά και έντονα εξώραφα και bold ώμους, όπως τα πιο κλασικά μπουφάν των μοτοσυκλετιστών.

teannger_fashion_trendingnow-(4).jpg

Το μπολερό: Προσωπικά το σιχαινόμουν, αλλά θα πρέπει να παραδεχτώ ότι έχω φορέσει και εγώ δύο lycra μανίκια πάνω από κάποιο top. Στο σήμερα το ενοχλητικό μπολερό έχει πάρει την εικόνα ενός sexy crop top και είναι στην πραγματικότητα πολύ sexy. Σκέψου το!

https://www.instagram.com/p/Cdb8-QuJAy-

Η τζιν φούστα: Ο πρώτος μου καβγάς με τη μαμά μου για τα ρούχα έγινε κατά την αγορά της πρώτης μου τζιν φούστας. Ήταν πολύ κοντή, όπως καταλαβαίνεις. Ωστόσο, η εφηβεία ήταν η εποχή της τζιν φούστας. Φέτος θα βρεις mini, midi και φυσικά maxi denim φούστες και κάπως έτσι θα αντικαταστήσεις για λίγο το τζιν παντελόνι σου.

teannger_fashion_trendingnow-(6).jpg

Τα Tie dyed: Βράζαμε τα ρούχα μας σε κατσαρόλες με βαφή και σχοινιά βουτηγμένα σε χλωρίνη. Ναι, όλες το έχουμε κάνει. Τα tie dyed έχουν γίνει πιο sophisticated και έχουν πάρει ψυχεδελικές λεπτομέρεις και φουτουριστικά μοτίβα, οπότε ψηφίζουμε σίγουρα ναι!

teannger_fashion_trendingnow-(1).jpg