Έξι διαφορετικά στυλ φούστας που ταιριάζουν με το λευκό σου πουκάμισο

Ναταλία Κατσακιώρη
Έξι διαφορετικά στυλ φούστας που ταιριάζουν με το λευκό σου πουκάμισο

Το combo φούστα + πουκάμισο είναι η καλύτερη επιλογή για την άνοιξη.

Όσο ο άστατος καιρός συνεχίζει να είναι το κύριο συστατικό της καθημερινότητάς μας, τόσο και εμείς συνεχίζουμε τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας, προσπαθώντας να ισορροπήσουμε ανάμεσα στο καλοκαίρι και τον «φθινοπωρινό» καιρό των ημερών. Οπότε και τα ρούχα μας ακολουθούν την ίδια διάθεση. Σε αυτή, λοιπόν, την περίπτωση ένα πουκάμισο είναι το ιδανικό top τόσο για τα πρωινά μας looks στο γραφείο και τις υποχρεώσεις μας, όσο και για τις βραδινές μας εξόδους. Είναι άνετο, ανάλαφρο και μπορεί εύκολα να φορεθεί σε layering με ένα σακάκι ή ένα μοντέρνο πανωφόρι.

Και το λευκό πουκάμισο είναι σίγουρα η πιο διαχρονική επιλογή, που υπάρχει στη ντουλάπα κάθε γυναίκας.

1684588419376-880066530-skirt_white_shirt-(2).jpg

Η Ευγενία Σαμαρά μας λέει πως το look του γραφείου θέλει φαρδύ παντελόνι και πουκάμισο μαρινιέρα

https://www.instagram.com/p/CrBiBkLKhJG

Λευκό πουκάμισο + φούστα: Οι 6 καλύτεροι συνδυασμοί για κάθε μέρα.

Το έχουμε πει πολλές φορές, ότι οι φούστες είναι σίγουρα το hero piece της άνοιξης. Και αυτό γιατί μπορούν να μας δώσουν μια πιο ανάλαφρη διάθεση, όποια και αν είναι η θερμοκρασία, ενώ είναι παράλληλα άνετες και μπορούν να προσαρμοστούν στο στυλ και το σωματότυπο κάθε γυναίκας. Οπότε η αγαπημένη σου φούστα και το λευκό πουκάμισο, που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου, θα γίνει η καθημερινή σου «στολή» για το επόμενο διάστημα.

skirt_white_shirt-(3).jpg

Ποια είναι, όμως, η φούστα που μπορεί να απογειώσει το λευκό σου πουκάμισο; Και εδώ, αν θέλεις ένα safe σύνολο που λειτουργεί πάντα, τότε φρόντισε να ακολουθήσεις το ίδιο στυλ τόσο στο top, όσο και στο bottom του look σου. Δηλαδή ένα ανδρικό, απλό πουκάμισο είναι ιδανικό για μια κλασική floral φούστα ή μία minimal skirt σε maxi γραμμή. Αν πάλι έχεις ρομαντικό πουκάμισο με βολάν, σε απαλό βαμβακερό ύφασμα, τότε μια θηλυκή φούστα σε a-line είναι ιδανική για σένα. Τα αυστηρά πουκάμισα με κοντά πέτα μας αρέσουν πολύ με τις mini, preppy φούστες με πιέτες, ενώ τα κοντομάνικα shirts (που είναι και η προσωπική μου αδυναμία) ταιριάζουν τέλεια με τις maxi, πλισέ φούστες του καλοκαιριού και ένα ζευγάρι σανδάλια.

Παρακάτω τα καλύτερα στυλ φούστας για να φορέσεις με το λευκό σου πουκάμισο.