Η Ευγενία Σαμαρά μας λέει πως το look του γραφείου θέλει φαρδύ παντελόνι και πουκάμισο μαρινιέρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ευγενία Σαμαρά μας λέει πως το look του γραφείου θέλει φαρδύ παντελόνι και πουκάμισο μαρινιέρα

Η Ευγενία έκανε ένα ανδρόγυνο σύνολο με sneakers ιδανικό για το γραφείο. 

Όσο ανοίγει σιγά-σιγά ο καιρός, τόσο αυξάνονται και οι υποχρεώσεις μας εκτός γραφείου με τις εκδηλώσεις και τα διάφορα events να γίνονται καθημερινότητα. Ειδικά όταν είσαι ένα πρόσωπο σαν την Ευγενία Σαμαρά, που φυσικά είναι ηθοποιός, αλλά έχει και έναν πολύ ενημερωμένο λογαριασμό στο Instagram, αφού είναι ambassador για αρκετά γνωστά brands και εταιρίες, τότε θα χρειαστεί να δώσεις το παρόν σε πολλά happenings στην πόλη. Την εβδομάδα αυτή, λοιπόν, η Ευγενία βρήκε ένα από τα πιο stylish all day σύνολα, που κάπως μίλησε στην καρδιά μας. Γιατί; Γιατί είχε το αγαπημένο μας φαρδύ παντελόνι και ένα ζευγάρι sneakers. Και αυτό αρκεί.

Ορσαλία Παρθένη: «Η επιτυχία στη διαδοχή ενός brand έγκειται στο να αναγνωρίσει κανείς το DNA του»

https://www.instagram.com/p/CsHKVUhLWq5

Το ριγέ πουκάμισο βάζει μια καλοκαιρινή νότα στα looks μας.

Η μαρινιέρα είναι ένα διαχρονικά αγαπημένο σχέδιο των Γαλλίδων και είναι ένα από τα μπλουζάκια που έχουν γίνει συνώνυμο της καλοκαιρινής ριβιέρας. Οπότε οι μεγάλες φαρδιές ρίγες, όπως αυτές στο κόκκινο-λευκό πουκάμισο που φόρεσε η Ευγενία Σαμαρά, μπορούν να δώσουν μια αντίστοιχα καλοκαιρινή νότα σε ένα πρωινό σύνολο για το γραφείο. Μιλάμε για μεγάλες, κάθετες ρίγες και έναν χρωματικό συνδυασμό, που είναι ιδιαίτερα ζωηρός και πρωτότυπος. Το υπόλοιπο σύνολο διατήρησε την basic χρωματική παλέτα του και είχε ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα, που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

1684148609098-973824736-eugenia_samara-(4).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα, η Ευγενία φόρεσε ένα wide leg παντελόνι με φαρδιά μπατζάκια και τσάκιση στο χρώμα του πάγου, ενώ από πάνω συνδύασε ένα oversized σακάκι σε σκούρο γκρι. Το καλύτερο, όμως, και πιο πρακτικό κομμάτι του όλου outfit είναι τα sneakers της Converse σε μαύρο χρώμα με chunky πάτο σε στυλ πλατφόρμα. Μια μεγάλη μαύρη τσάντα για τα απαραίτητα της ημέρας και είσαι έτοιμη.

eugenia_samara-(3).jpg

Το συγκεκριμένο outfit μας αρέσει, γιατί έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε για ένα go to σύνολο γραφείου. Το αυστηρό σακάκι, το ανδρόγυνο πουκάμισο, το άνετο παντελόνι, τα cool sneakers και την μεγάλη τσάντα. Απλά, minimal κοσμήματα, μεγάλα γυαλιά που να κάνουν statement και είσαι έτοιμη για μια μέρα με back to back εξόδους.