Έχεις ραντεβού; 5 σύνολα ιδανικά για τα καλοκαιρινά date nights

Ναταλία Κατσακιώρη
Έχεις ραντεβού; 5 σύνολα ιδανικά για τα καλοκαιρινά date nights
Photo Credit: VALENTINA VALDINOCI/IMAXTREE.COM

Ρομαντικά και sexy, έχουμε τα ιδανικά outfits για σένα που έχεις κανονίσει ραντεβουδάκι. 

Όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, με το που ανοίγει ο καιρός η διάθεση για φλερτ και dating ανεβαίνει. Δεν πρόκειται για άλλο ένα κλισέ, αλλά για ένα γεγονός, που θα παρατηρήσεις, αν κάνεις ένα μικρό rewind. Είτε είσαι single, είτε είσαι σε σχέση σίγουρα οι επόμενοι μήνες θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να βγεις με τον αγαπημένο σου και να διασκεδάσετε παρέα. Οπότε αμέσως έχουμε μπροστά μας άλλη μία κατηγορία: το date night look.

date_night_outfits-(6).jpg

Δηλαδή τα ρούχα που θα επιλέξεις για το ραντεβού σου. Συνήθως εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα κάποιο άγχος πριν από κάθε μας ραντεβού (ειδικά όταν πρόκειται για το πρώτο ραντεβού). Αλλά η πρώτη και πιο σημαντική συμβουλή που πρέπει να θυμάσαι είναι να φορέσεις κάτι που να σε εκφράζει και να νιώθεις ο εαυτός σου. Αν κάτι είναι άβολο πάνω σου, τότε αυτό θα βγει και στην αύρα σου. Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό κομμάτι είναι να μην προσπαθήσεις να συνδυάσεις όλες τις τάσεις σε ένα look. Το έχω κάνει και εγώ, το έχεις κάνει και εσύ. Και το αποτέλεσμα ήταν μάλλον καταστροφικό.

Οδηγός αγοράς:Το μαύρο ολόσωμο είναι το πιο διαχρονικό μαγιό -10 σχέδια για όλους τους σωματότυπους

https://www.instagram.com/p/CgzU8f1qc6c

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή, φυσικά. Αλλά έχουμε κάποια μικρά tips για να αποφύγουμε το χάος και το άγχος της τελευταίας στιγμής. Οι ρομαντικές, feminine πινελιές, όπως για παράδειγμα τα αξεσουάρ με λουλούδια, είναι μία από τις προσθήκες, που μπορούν να «ομορφύνουν» ακόμη και ένα total black σύνολο. Τα υφασμάτινα τριαντάφυλλα είναι από τα πιο επίκαιρα αξεσουάρ της σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CrYzIZLIHYT

Οι φούστες και τα φορέματα έχουν την τιμητική τους στα date nights του καλοκαιριού, το ίδιο ισχύει και για τα strappy πέδιλα. Θα σου πρότεινα να μην επιλέξεις κάτι με πολύ ψηλό τακούνι, γιατί η άνεση είναι σημαντική και σίγουρα θα θέλεις να περπατήσεις δίπλα στο date σου μέχρι την εξώπορτα. Αν παρόλα αυτά δεν έχεις κάποια έμπνευση τότε το τζιν παντελόνι σου θα σε σώσει. Δες παρακάτω τα combos που εντοπίσαμε για σένα.

Τα 5 καλύτερα outfits για ένα καλοκαιρινό date night: